NAJNOVIJE
Vukovarski Oktoberfest zbog kiše održan u OŠ Dragutina Tadijanovića

U sportskoj dvorani OŠ Dragutina Tadijanovića u Vukovaru održana ja manifestacija Vukovarski Oktoberfest, sedmu godinu zaredom.

(Subota, 28 Rujan 2024 18:46)
Osnovana nova stranka DOMiNO, Mario Radić predsjednik

Na osnivačkom saboru stranke Dom i nacionalno okupljanje -DOMiNO 348 izaslanika izabralo je Marija Radića za predsjednika, a on je neslužbeno predstavio Branku Lozu kao njihovu kandidatkinju za predsjedničke izbore.

(Subota, 28 Rujan 2024 18:44)
Mlinarić: Zašto logoraši još nisu dobili nikakvu odštetu od Srbije?

Saborski zastupnik Domoviskog pokreta Stipo Mlinarić rekao je u petak da logoraši iz srbijanskih logora još nisu dobili nikakvu odštetu, a sudove u Hrvatskoj prozvao zbog dvostrukih kriterija. 

(Subota, 28 Rujan 2024 13:25)
U središtu Vukovara održava se manifestacija Okusi Hrvatske

U okviru Dana obrtništva u Vukovaru Obrtnička komora Vukovar organizirala je u središtu Vukovara gastro prezentaciju udruženja obrtnika pod nazivom Okusi Hrvatske.

(Subota, 28 Rujan 2024 13:06)
Utrka stubištem Vodotornja do vrha

Na Vukovarskom vodotornju održava se utrka Vukovarskih 198.

(Subota, 28 Rujan 2024 13:00)
Dodijeljene Zlatne kune najuspješnijim tvrtkama u našoj županiji

Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Županijske komore Vukovar dodijeljene su plakete Zlatna kuna najuspješnojoj maloj, srednjoj i velikoj tvrtki Vukovarsko-srijemske županije za 2023. godinu.

(Petak, 27 Rujan 2024 13:46)
Vrhunac vodenoga vala ide prema Iloku

Vodostaj Dunava u Vukovaru u podne je bio 614, a vrhunac vodenoga vala ide prema Iloku kamo bi trebao stići noćas.

(Petak, 27 Rujan 2024 13:22)

Varaždin je pobjednik 19. Memorijala vukovarskih branitelja

Varaždin je pobjednik 19. Memorijala vukovarskih branitelja, međunarodnog nogometnog turnira U-14. Varaždin je u finalu pobijedio Goricu 3:1 nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, nakon 60 minuta rezultat je bio 0:0. U utakmici za treće mjesto Hajduk je pobijedio Dinamo 4:3 također na jedanaesterce jer je utakmica nakon regularnog dijela završila 0:0. Utakmica je igrana na stadionu Hrvatskog nogometnog kluba Mitnica jer je teren na stadionu u Borovu naselju bio u lošem stanju.

Nastupilo je 12 ekipa iz SuperSport Hrvatske nogometne lige, domaćin Vukovar 1991, Cibalia i četiri selekcije Hrvata iz dijaspore. Selekcija Hrvata iz Australije, Canade i SAD, Njemačke i Švedske i Austrije i Švicarske. Turnir se igrao na terenima HNK Vukovar 1991, Mitnice, Radničkog i Croatia Bogdanovci.

- Meni je drago da smo mi osvojili turnir. Na našem području je uvijek bilo jako talentirane djece i konačno Varaždin. Nakon dugo godina rada dolazi na svjetlo dana naš rad i trud. Turnir je lijepo organiziran, prekrasno. To je razvojni turnir gdje su ta djeca u izlogu i prekrasan nogomet. U mojoj ekipi su prekrasna djeca. Oni hoće raditi, trude se i to ih je nagradilo – rekao je trener Varaždinaca Josip Gavranović

Adriano Debelec iz Varaždina najbolji je igrač turnira – Osvajanje turnira mi puno znači ali najviše bih se zahvalio svojim suigračima i trenerima jer bez njih to ne bih mogao ostvariti. Teško je bilo protiv Hajduka i sada protiv Gorice jer su dečki odlični, čvrsti i veliki i stvarno znaju igrati nogomet. Uzor mi je Luka Modrić.Najbolji igrač2

Najbolji vratar turnira je tekođer član Varaždina Bartol Tuđan – Bilo je teško braniti. Lijepa je atmosfera u klubu, svi smo prijatelji i međusobno se podržavamo. Najteža utakmica mi je bila protiv Rijeke jer je to bila prva utakmica i nismo znali što nas čeka na turniru. Ovo je jedan od najjačih turnira na kojem smo bili i nismo bili na puno takvih - rekao je Tuđan.

Titula najboljeg strijelca turnira pripala je Hajdukovom igraču Ivoru Pjeviću.

Pehat za faif play dobila je selekcija Hrvata iz Australije.

Najbolji vratarNajbolji strijelac 2Pehar za prvo mjestoPehar za drugo mjestoPehar za treće mjestoPehar za četvrto mjestoAustraliaPrijelazni pehar

 

Pročitano 685 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija