Ispiši ovu stranicu

Općina Stari Jankovci sufinancira pripreme za državnu maturu

Općina Stari Jankovci sufinancira pripreme za državnu maturu Foto: Arhiva HRV

Općina Stari Jankovci poziva učenike završnih razreda srednjih škola koji će maturirati u školskoj godini 2023./2024., a koji planiraju upisati redoviti preddiplomski i diplomski sveučilišni odnosno integrirani studij, akademiju ili stručni studij u Republici Hrvatskoj u akademskoj godini 2024./2024., da se prijave za sufinanciranje priprema za državnu maturu.

Pravo na iskaz interesa i korištenje ove mjere imaju učenici koji imaju prebivalište na području Općine Stari Jankovci, a ostvaruje se nakon što učenik upiše 1. godinu studija na području RH. Iznos sufinanciranja priprema je do maksimalno 470,00 eura po učeniku. izvijestili su iz Općine.

- Program priprema za državnu maturu morate pohađati u ustanovama za obrazovanje koje Vam mogu izdati račun na osnovu kojega ćemo Vam isplatiti potporu (ukoliko na pripreme idete privatno i nemate račun kao dokaz da ste pripreme platili, nećemo Vam biti u mogućnosti sufinancirati trošak priprema za državnu maturu) - naglasili su iz Općine. 

Maturanti se mogu javiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 28. veljače 2024. i dostaviti sljedeće podatke: ime i prezime učenika, adresu prebivališta, OIB, srednju školu koju pohađaju, telefon/mobitel i e-mail.

Navedena sredstva bit će uplaćena tek nakon što učenik upiše 1. godinu studija, a na temelju zahtjeva, računa i potvrde o upisu koji su im tada dostavljeni. 

Pročitano 303 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI