Općina Stari jankovci i ove godine bira najljepšu okućnicu u Općini

Općina Stari jankovci i ove godine bira najljepšu okućnicu u Općini Foto: Arhiva HRV

Općina Stari Jankovci objavila je Javni poziv za sudjelovanje u Programu “Birajmo najljepšu okućnicu”. Tradicionalan je ovo projekt Općine namijenjen svima onima koji žele pokazati kako su uredili okruženje u kojemu žive i pritom osvojiti vrijedne nagrade.

Svi zainteresirani mještani prijaviti se mogu do 14. svibnja na obrascu za prijavu na Program “Birajmo najljepšu okućnicu” koji je dostupan na internetskoj stranici Općine Stari Jankovci i u Jedinstvenom upravom odjelu. Više o samom pozivu i ovome projektu ispričala je Tanja Vidović viša stručna suradnica za socijalnu skrb u Općini Stari Jankovci.

- Općina Stari Jankovci od 2018. godine, u sklopu programa nagrađivanja građana, nagrađuje najljepše uređene okućnice. Zadovoljstvo nam je istaknuti da iako je ovo sedma godina provedbe, interes je i dalje jako velik. Svake godine u svibnju objavimo poziv kako bi se naši mještani mogli prijaviti i sudjelovati. Nakon što mještani dostave prijave, povjerenstvo za nagrađivanje građana obiđe sve okućnice, pregleda, fotografira ih i ocjeni. Ocjena članova povjerenstva jedna je od ocjena. Drugu ocjenu daju naši mještani i to na način da na Facebook stranici Općine klikom na oznaku „sviđa mi se” ispod kolaž fotografije okućnice koja je po njihovom sudu najljepša daju svoj glas i na taj način pomognu prijavljenim mještanima da osvoje nagradu. Na ovaj način želimo omogućiti mještanima da zajedno s povjerenstvom sudjeluju u odlučivanju – pojasnila je Vidović te naglasila kako je uz prijavu potrebno dostaviti i nekoliko fotografija okućnice.

Prijave se podnose u pisanom obliku i to osobno u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Stari Jankovci, putem e-maila na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poštom na adresu: Općina Stari Jankovci, Dr. F. Tuđmana 1, 32 241 Stari Jankovci.

Pravo sudjelovanja imaju oni prijavitelji koji prethodnih pet godina nisu osvojili nagradu na Programu “Birajmo najljepšu okućnicu”.

Sveukupni iznos Programa nagrađivanja „Birajmo najljepšu okućnicu“ je 796,34 eura. Za 1. osvojeno mjesto nagrada iznosi 398,17 eura, za drugo mjesto 265,45 eura i za treće 132,72 eura.

Pročitano 185 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase