23 mladih policajki i policajca započelo službu u Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj

Načelnik uprave Ante Zovak i njegov uži kolegij su zaželjeli dobrodošlicu 23 mladih policijskih službenica i službenika koji su uspješno prošli Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka 2022./2023. godine.

Jučer, 16. listopada u Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj, načelnik uprave Ante Zovak i njegov uži kolegij su zaželjeli dobrodošlicu 23 mladih policijskih službenica i službenika koji su uspješno prošli Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka 2022./2023. godine.

Načelnik Policijske uprave Ante Zovak je naglasio da su policijski službenici odabrali poziv, u kojem se očekuje da sve ono što su naučili na Policijskoj akademiji i što će naučiti kroz rad primjenjuju na profesionalan i korektan način, a kako bi bili podrška i pomoć građanima. Također je istaknuo važnost konstantne edukacije koju će kontinuirano prolaziti kroz daljnji rad i učeći od starijih iskusnijih kolega, a kako bi bili u korak s novim izazovima u poslu. 

Nakon prijema mladi policajci i policajke su upućeni na svoja radna mjesta u ustrojstvene jedinice Policijske uprave vukovarsko-srijemske - izvijestili su iz PU vukovarsko-srijemske.

Pročitano 350 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase