ANKETA: Gdje ćete čekati Novu godinu, što želite u novoj?

Slučajne prolaznike na gradskim ulicama u središtu Vukovara pitali smo gdje će i s kime čekati Novu godinu te što očekuju od nove 2022. godine.

Većina će Vukovaraca Novu godinu čekati kod kuće, a u novoj godini imaju samo jednu želju – da se riješe korone.

maric dugalic

Ivana Marić Dugalić: Novu godinu ću čekati kod kuće u krugu obitelji. Od nove godine nemam nekih velikih očekivanja, osim da ostanemo zdravi i negativni na koronavirus kao što smo do sada bili. S ostalim smo svi zadovoljni i sretni pa neka tako i ostane.

foro

Mario Foro: Otići ću kod sestre i zeta na doček Nove godine. Doći će i bratić te druga bliska rodbina. Najvažnije je u novoj godini da budemo zdravi i da što prije prođe ovo ludilo od korone.

peric

Miroslava Perić: Radim u bolnici 12 sati dnevno i jedva čekam da dođem kući djeci i mužu pa ćemo tako čekati i Novu godinu. Prijašnjih smo godina izlazili u restorane na doček, ali sada ne kako zbog korone tako i zbog umora na poslu. Nema dovoljno radnika pa moramo dulje raditi. Vjerujem da sljedeća godina ne može biti lošija od ove što se tiče korone tako da svima želim puno zdravlja.

rajkovic

Milan Rajković: Čekat ću Novu godinu kod kuće jer je to najbolje, najjeftinije i zdravstveno najsigurnije. Nadam se da će pandemija barem malo splasnuti ako već ne može nestati te želim da nas necijepljene prestanu ganjati tako da se možemo slobodno kretati. Ovo je čisti terorizam.

mihelic

Valentina Mihelić. Došla sam iz Samobora na izlet u Vukovar. Namjeravali smo čekati Novu godinu u Vukovaru, no ne znam ima li što organizirano, ali smo vidjeli da ima u Osijeku pa ćemo vjerojatno tamo čekati. Važno je da u idućoj godini svi budemo zdravi, a onda ćemo biti i sretni.

suljada

Josip Suljada: Bude li lijepo vrijeme, doći ćemo na doček Nove godine na trg, a ako ne bude, ostat ćemo kod kuće. Svi želimo zdravlja u novoj godini, a drugo kako bude.

angela

Angela Ana Rajnović: Pozvat ću najbolju prijateljicu svojoj kući na doček pa ćemo se družiti, malo kod mene, malo u njenoj obitelji jer blizu stanuje. Mislim da će 2022. godina biti puno bolja. Želim više sigurnosti, samopouzdanja, da se ljudi bolje slažu, da ne budu sebični..

nikolic

Ivana Nikolić: Čekat ću Novu godinu s obitelji i prijateljima. Zabavljat ćemo se. Očekujem da će iduća godina biti bolja, da ću imati odličan uspjeh u školi, biti zdrava i sretna.

zef

Duhanaj Zef: Čekat ću Novu godinu u Udruzi umirovljenika invalida u Ulici 204. vukovarske brigade. Plesat ćemo i pjevati, jesi i piti, veseliti se... Vjerujem da će iduće godine biti bolje i da ćemo skinuti maske.

maslak

Slavica Maslak: Živimo i radimo u Splitu pa smo došli u Vukovar čekati Novu godinu s mojom majkom, no kako je ona bolesna, nećemo moći doći na trg, nego ćemo biti u njenoj kući u Čakovcima.

lukic

Zoran Lukić: Čekat ću kod kuće u Borovu. To mi je uvijek najbolji doček jer nisam baš društven pa nisam ni ranije izlazio tako da je meni ovakvo čekanje bez velikih okupljanja zapravo normalno. Želim da što prije prestane ovaj cirkus s koronom i mjerama te ispiranjem mozga. Želim svima sretnu Novu godinu, da im se ispune sve želje i da budu zdravi.

Pročitano 626 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase