Priznanja HGK najuspješnijim i najdugovječnijim tvrtkama

Vigus, Triko i Spačva najbolji, Borovo najdugovječnije Vigus, Triko i Spačva najbolji, Borovo najdugovječnije Foto: Marija Molnar

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Vukovar i ove je godine dodijelila nagrade i priznanja najuspješnijim i najdugovječnijim tvrtkama koje djeluju u našoj županiji.

Priznanja najuspješnijoj maloj, srednjoj i velikoj tvrtki Vukovarsko-srijemske županije za 2015. godinu, a posebna priznanja tvrtkama koje slave značajnije obljetnice – 20 i više godina kontinuiranog poslovanja uručena su u Vukovaru na svečanoj sjednici Gospodarskoga vijeća Županijske komore Vukovar.

U konkurenciji malih trgovačkih društava zlatnu je plaketu dobila tvrtka Vigus d.o.o. Vinkovci, u kategoriji srednjih trgovačkih društava najboljim je proglašena tvrtka Triko d.o.o. iz Iloka, dok je nagradu za najbolje veliko trgovačko društvo dobila tvrtka Spačva d.d. Vinkovci, a koja ove godine slavi i 60 godina rada.

Po riječima predsjednice Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Vukovar Vinke Ivanković, kao i svake godine najuspješnija su poduzeća vrednovana prema jedinstvenim kriterijima-pokazateljima, ukupno njih 18, a koji se izračunavaju temeljem rezultata poslovanja, odnosno financijskih izvješća tvrtki za proteklu godinu. Nagrađenima je čestitao i župan Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić,

Uz mnogobrojne tvrtke koje u našoj županiji kontinuirano djeluju dvadeset i više godina, posebno se ističe vukovarsko Borovo koje je dobilo priznanje za 85 godina rada. Tu su još i spomenuta Spačva, Vinkovački vodovod i kanalizacija s 45 godina te Ciglana Županja koja bez prekida radi 40 godina.

Pročitano 915 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase