Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 100

Završeni radovi energetske obnove u Županijskoj 106

  • Srijeda, Pro 14 2016
  • Piše: 
Završeni radovi energetske obnove Završeni radovi energetske obnove Foto: Vedran Vuleta

Završeni su radovi energetske obnove na zgradi u Županijskoj ulici na kućnom broju 106. Tim povodom gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava, dogradonačelnik Marijan Pavliček, pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša Goran Martinović i direktor Tehnostana Kristijan Lovrenščak obišli su više stambenu zgradu na kojoj je provedena energetska obnova.

- Zgrada izgleda lijepo i moderno. Na njoj se nalazi 15 cm nove toplinske izolacije. Tehnostan kao upravitelj zgrade, zajedno s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Gradom Vukovarom i stanarima proveo je energetsku obnovu objekta. Ukupoan iznos predmetnih radova iznosi nešto manje od 2 i pol milijuna kuna. Zahvaljujem se svima koji su sudjelovali u ovom projektu - rekao je gradonačelnik Penava i dodao kako se novi natječaji očekuju na proljeće te kako će se uskoro otvoriti još tri objekta na kojima su radovi pri kraju.

županijska 106 1

- Zahvaljujem se gradonačelniku Penavi i njegovim suradnicima na pomoći. Obnova je bila loše napravljena. Stanovi su bili bez parketa, bilo je vrlo loše. Sad smo stvarno zadovoljni – rekao je predstavnik stanara Ivica Smud.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sufinancirao je radove u iznosu od 1.400.000,00 kuna s PDV-om, Grad Vukovar u iznosu od 784.208,89 kuna s PDV-om dok su stanari zgrade kroz sredstva pričuve sufinancirali predmetne radove u iznosu od 233.913,15 kuna s PDV-om.

Pročitano 1782 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase