Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 100

Postupak protiv Marijana Živkovića kreće ispočetka

  • Srijeda, Lis 19 2016
  • Piše: 
Živkoviću počelo novo suđenje Živkoviću počelo novo suđenje Foto: arhiva hrv.hr

Ponovno je započeo kazneni postupak protiv Marijana Živkovića. Prema odredbama Zakona o kaznenom postupku u slučaju protoka više od tri mjeseca od posljednje radnje na sudu postupak u formalno pravnom smislu mora početi ispočetka na što sud pazi po službenoj dužnosti. 

 Emil Mitrovski, odvjetnik Marijana Živkovića kaže da je jako zadovoljan današnjom raspravom i predloženim dokazima koji će biti izneseni u dokaznom postupku.

- Nova rasprava zakazana je za 07. studenog u 10:30 sati. Nakon toga će se provoditi svi dokazi, kako oni predloženi od strane obrane tako i oni predloženi od strane tužitelja. Dobro je da su svi dokazni prijedlozi sada prihvaćeni jer to nije bio slučaj u prethodnom postupku. Sad su prihvaćeni svi dokazni prijedlozi upravo u svrhu utvrđivanja materijalne istine i dokazivanja da Marijan Živković nije počinio niti jedno od tri kaznena djela koja mu se stavljaju na teret – rekao je Mitrovski.

Razbio dvojezičnu ploču na zgradi PP u Vukovaru 3. rujna 2013. godine

Živković je optužen za uništavanje tuđe stvari iz naročito niskih pobuda, prisile prema službenim osobama i izazivanje nereda.

- Ja sam već kažnjen i osuđen jer nemam sinu gdje svijeću zapaliti. 25 godina živim bez djece. Hvala im za sve, za ovu Hrvatsku državu. E moj narode zašto su mi djeca poginula – kratko je prokomentirao vidno potresen Marijan Živković. 

Pročitano 5737 puta
Ocijeni sadržaj
(3 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase