NAJNOVIJE
U Hrvatskoj 62 novooboljelih osoba

U protekla 24 sata U Hrvatskoj su zabilježena 62 nova slučaja zaraze koronavirusom pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 553.

(Petak, 07 Kolovoz 2020 15:03)
U OBŽ jedna oboljela osoba

Uposljednja 24 sata u laboratorijima Kliničkog bolničkog centra Osijek i Zavoda za javno zdravstvo OBŽ testirano je ukupno 128 uzoraka, a samo je jedan bio pozitivan na koronavirus, i to osobe iz Osijeka.

(Petak, 07 Kolovoz 2020 12:15)
Na području VSŽ 7 novooboljelih od koronavirusa

U Vukovarsko-srijemskoj županiji, prema podatcima pristiglim do 8:00 sati, u posljednja 24 sata 7 je novih pozitivnih osoba na COVID-19 (1 osoba iz Vinkovaca, 2 osobe iz Nuštra, 1 osoba iz Komletinaca, 2 osobe iz Privlake i 1 osoba iz Cerne).

(Petak, 07 Kolovoz 2020 09:23)
Potvrđena zaraza u obiteljskom domu u Vinkovcima: zaraženo 13 korisnika i jedna djelatnica

Na konferenciji za medije Stožera civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije održanoj danas u Vinkovcima potvrđena je informacija kako je COVID-19 probio u obiteljski dom za starije i nemoćne osobe u Vinkovcima.

(Četvrtak, 06 Kolovoz 2020 19:01)
Koronavirus ušao u jedan vinkovački dom za starije

Među 24 osobe, koliko je u četvrtak novoobljelih osoba od koronavirusa u Vukovarsko-srijemskoj županiji, najveći dio su korisnici jednog privatnog Doma za starije i nemoćne u Vinkovcima, doznaje se neslužbeno u tome slavonskom gradu - prenosi Hina. 

(Četvrtak, 06 Kolovoz 2020 15:21)
Hrvataska bilježi 28 novih bolesnika od COVID-a 19

U Hrvatskoj je zabilježeno 28 novih slučajeva zaraze koronavirusom pa je broj trenutno oboljelih 561, objavio je Stožer Civilne zaštite RH.

(Četvrtak, 06 Kolovoz 2020 14:14)
Vukovarki prva nagrada u Kninu

Na šestoj pjesničkoj manifestaciji domoljubne poezije Stijeg slobode – Stina pradidova, koja je u organizaciji zadarskoga ogranka Hrvatskoga književnog društva, Kninskog muzeja i Grada Knina održana na kninskoj tvrđavi, prvo je mjesto pjesmom Opomena osvojila vukovarska književnica Tanja Belobrajdić. 

(Četvrtak, 06 Kolovoz 2020 13:38)

Prvo mjesto Cvitkoviću i Marušiću

Prvo mjesto Cvitkoviću i Marušiću Foto: TK Borovo naselje Vukovar

U organizaciji TK Borovo naselje - Vukovar  održani su turniri za dvije kategorije tenisača – najmlađe, do 8 godina te one malo starije, u kategoriji do 10 godina.

-U kategoriji za djecu do 8 godina naš klub predstavljali su Ivano Cvitković i Petar Marušić koji su u svojim skupinama zauzeli 1. mjesto te po prvi puta Ena Topić, koja je u svojoj skupini osvojila srebrno odličje – ističe tajnik kluba Goran Jelenić dodajući kako su uspješni bili i tenisači u kategoriji do 10 godina.
-Dino Binec Dedić osvojio je 2. mjesto u brončanoj skupini, dok je Marko Marušić u istoj skupini zauzeo 3. mjesto. Naš najmlađi član Ivano Cvitković, osvojio je 3. mjesto u zelenoj skupini.
Čestitamo našim dečkima, kao i osvajačima turnira Luki Mitroviću iz TK Olimpija, u muškoj konkurenciji te Leni Drmić iz TK Đakova koja je bila najbolja među djevojčicama – rekao je Jelenić.

Do kraja sezone na području Slavonije održat će se još 4-5 turnira. Najuspješniji tenisači natjecat će se početkom rujna na regionalnom natjecanju u Donjem Miholjcu, a najbolji među njima sudjelovat će krajem rujna na državnom natjecanju.

Pročitano 243 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija