Ministar Tolušić posjetio BIC-Vukovar

Ministar Tolušić u obilasku BIC-a Ministar Tolušić u obilasku BIC-a Foto: Valerija Lozančić

Ministar regionalnog razvoja i EU fondova Tomislav Tolušić tijekom boravka u Vukovaru posjetio je Poduzetnički inkubator BIC – Vukovar kojemu je cilj doprinijeti održivom ekonomskom razvoju Vukovarsko –srijemske županije i grada Vukovara kroz poticanje rasta malih i srednjih poduzeća te povećanje mogućnosti zapošljavanja u gradu Vukovaru.

S projektom su ga upoznali pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju Marijana Grubišić i zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček koji je izrazio zadovoljstvo ministrovim posjetom te nadu da će dobiti veću potporu Vlade.

- Ministar je rekao kako je iznenađen i zadovoljan ovim projektom. Najavio je skori sastanak u Ministarstvu kako bi vidjeli na koji način nam mogu pomoći. Vjerujem da ćemo sad imati pravu potporu i vjetar u leđa od samog resornog ministarstva, rekao je Pavliček dodavši kako su u posljednjih nekoliko godina ministri dolazili u Vukovar samo kako bi skupljali jeftine političke bodove, a neke stvarne pomoći nije bilo.

Pročitano 1785 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase