Penava i Pavliček s braniteljima

Čelnici zahvalili na podršci i naglasili da Vukovar smatraju mjestom posebnog pijeteta Čelnici zahvalili na podršci i naglasili da Vukovar smatraju mjestom posebnog pijeteta Snimak: Grad Vukovar

Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava i njegov zamjenik Marijan Pavliček održali su danas sastanak s predsjednicima udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara. 

Predstavnici 23  udruge, koliko ih se okupilo u gradskoj vijećnici,  postavljali su gradskim čelnicima  upite  od općeg interesa za sve udruge proistekle iz Domovinskog rata , a dali su i prijedloge o provođenju zajedničkih aktivnosti u interesu svake udruge i njihovih članova. 

 

Gradonačelnik Penava istaknuo je da očekuje zajedništvo udruga  kako bi sva značajna  pitanja braniteljske i stradalničke populacije bila riješena konsenzusom Grada Vukovara i predstavnika udruga.

Penava i Pavliček zahvalili su  predstavnicima braniteljske populacije na istaknutoj  potpori te još jednom naglasili da Vukovar smatraju mjestom posebnog pijeteta.

Pročitano 1300 puta
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase