Ispiši ovu stranicu

Ekipa PU vukovarsko-srijemske osvojila zlato na Zagrebačkom proljetnom polumaratonu

Ekipa PU vukovarsko-srijemske osvojila zlato na Zagrebačkom proljetnom polumaratonu Foto: PU vukovarsko-srijemska

Ekipa policajaca polumaratonaca PU vukovarsko-srijemske ponovila je prošlogodišnji uspjeh kao najuspješnija ovogodišnja policijska uprava na 9. Zagrebačkom proljetnom polumaratonu, odnosno Prvenstvu Hrvatske u polumaratonu za pripadnike Ministarstva unutarnjih poslova.

U devetoj po redu atletskoj cestovnoj utrci ZAGREB 21 - 9. Zagrebački proljetni polumaraton - Prvenstvo Hrvatske u polumaratonu za pripadnike MUP-a, održanoj jučer, 24. ožujka, ekipa Policijske uprave vukovarsko-srijemske, u sastavu Krešimir Hunjet, Davor Dežić, Marko Sambol, Mirko Miličić, Dinko Puce, Igor Galunić i Krešimir Knežević ponovo je ostavila konkurenciju iza sebe osvojivši prvo mjesto u ekipnoj kategoriji. Drugi su bili kolege iz Ravnateljstva policije, a treći predstavnici Policijske škole Josip Jović.

Također, član najbrže ekipe, Marko Sambol, policijski službenik Ureda načelnika Policijske uprave vukovarsko-srijemske, osvojio je srebrnu medalju u natjecanju za policijske službenike pojedinačno istrčavši polumaraton za 1 sat i 22 minute, što mu je najbolji rezultat sezone.
Policijska uprava vukovarsko-srijemska imala je predstavnike i u štafetnoj utrci polumaratona koju su činila četiri vrsna trkača - Hrvoje Klarić, Zvonimir Vuković, Tomislav Lovrić i Ivan Sudarević te u utrci na 5 km Robert Dragičević.

Utrku su, kao i prijašnjih godina, organizirali Zagrebački atletski savezi i Atletski klub Maraton 2000 u suradnji s Policijskom akademijom „Prvi hrvatski redarstvenik“, a predstavljala je službeno Prvenstvo Hrvatske u utrci na 21 km za pripadnike Ministarstva unutarnjih poslova RH - pojedinačno i ekipno.
Za pripadnike MUP-a utrka je imala i humanitarni karakter jer će se sredstva od kotizacija donirati Zakladi policijske solidarnosti za pomoć policijskim službenicima.

-Čestitke svim našim kolegama na uspješno odrađenoj utrci te na isticanju važnosti tjelesne spreme koja je neophodna da bi se ovaj naš posao uspješno obavljao – poručuju iz PU vukovarsko-srijemske.

Pročitano 184 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić