Dan Osnovne škole Antuna Gustava Matoša Tovarniku

Dan Osnovne škole Antuna Gustava Matoša Tovarniku Foto: Vukovarsko-srijemska županija

Osnovna škola Antuna Gustava Matoša u Tovarniku proslavila je svoj dan i tom prigodom službeno otvorila dva nova školska igrališta – malonogometno, odnosno rukometno te košarkaško igralište.

U sklopu prigodnog programa učenici su plesali, pjevali i recitirali, a zaigrali su i revijalnu malonogometnu utakmicu s učiteljima i nastavnicima. Najboljim učenicima i nastavnicima podijeljene su pohvalnice i pokloni nakon čega je prikazan kratki film o povijesti škole.

Obilježavanju Dana Osnovne škole Antuna Gustava Matoš Tovarnik i otvorenju školskih igrališta nazočio je i župan vukovarsko-srijemski Damir Dekanić koji je naglasio kako je županija kroz proračun, za rekonstrukciju i izgradnju malonogometnog, odnosno rukometnog i košarkaškog igrališta te na sanaciju krovišta, osigurala oko 50 tisuća eura.

- Vukovarsko-srijemska županija ulaže u one općine, škole i institucije u kojima se pokazuju rad i inicijativa, što je slučaj u Osnovnoj školi Antuna Gustava Matoša u Tovarniku. Ove smo godine uložili oko 50 tisuća eura na rekonstrukciju i izgradnju malonogometnog, odnosno rukometnog i košarkaškog igrališta te na sanaciju krovišta. Škola ima vrlo dobre uvjete, a imali smo priliku vidjeti da imaju i jako dobre učenike što ujedno znači i jako dobar nastavnički kadar. Siguran sam da je ova investicija itekako došla u dobre ruke – naglasio je župan Dekanić prilikom otvorenja novih igrališta.

Obilježavanje Dana Osnovne škole Antuna Gustava Matoša u Tovarniku završeno je piknikom učenika, nastavnika i roditelja.

Pročitano 196 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase