Bijeg od vrućeg asfalta pronađite na Vukovarskoj adi

Bijeg od vrućeg asfalta pronađite na Vukovarskoj adi Foto: Grad Vukovar
Na vrhuncu smo toplinskog vala, a pred nama su temperature visoke i iznad 35 celzijevih stupnjeva, tek nešto iza vikenda slijede nam niže temperature.
Vukovarci već godinama bijeg od vrućeg asfalta pronalaze na našoj Vukovarskoj adi.  Ovogodišnja sezona započela je 2. srpnja te ona ponovno nudi mnoštvo sadržaja, a kao i prethodne godine, Grad Vukovar osigurao je besplatan prijevoz posjetitelja na Vukovarsku adu koji se obavlja svakoga dana od 10:00 do 20:00 sati.
Vukovarsku adu posjetio je i gradonačelnik Ivan Penava te ovom prilikom istaknuo kako je Vukovarska ada najljepša plaža u kontinentalnom dijelu Hrvatske koja upravo tijekom ljetnih sezona pokazuje svo svoje bogatstvo.
-Trenutni niski vodostaj Dunava Vukovarskoj adi daje posebnu ljepotu i raskoš. Zahvaljujući kvalitetnom radu i pripremama gradskih službi te patnera, svih ovih godina ljeto na Vukovarskoj adi je prolazilo bez ikakvih problema. I ove sezone sve prolazi u najboljem mogućem redu, a osim Dunava, plaža i debele hladovine tu su i drugi sadržaji poput ugostiteljske ponuda te čitavog niza drugih društvenih i sportskih sadržaja - istaknuo je Penava te pozvao građane i sve posjetitelje Vukovara da utočište od ljetnih vrućina pronađu na Vukovarskoj adi.
Pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Josip Paloš pojasnio je kako Grad Vukovar u pripremu ljetne sezone na Vukovarskoj adi ulaže puno rada i truda. 
-Grad Vukovar osigurao je besplatan prijevoz za sve posjetitelje, a kako bi se ovo područje dovelo na potreban nivo za posjetu i uživanje tijekom ljetne sezone, potrebno je najprije čitavo područje očistiti, što svake godine činimo. Računajući sva ta sredstva, Grad Vukovar izdvaja i do pola milijuna kuna tijekom godine u ovu svrhu - pojasnio je Paloš.
Vukovarska ada svrstana je i u deset najljepših i najzanimljivijih plaža u Hrvatskoj koje se nalaze uz rijeke i jezera.
Pročitano 528 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase