Završetak radova na uređenju Ulice Antuna Branka Šimića

Završetak radova na uređenju Ulice Antuna Branka Šimića Foto: HRV/Sandra Grgić

Ulica Antuna Branka Šimića još jedna je u nizu lapovačkih ulica koje će biti kompletno infrastrukturno opremljena i uređena.

Nakon što je već uređen jedan dio ulice, u tijeku su završni radovi na uređenju drugoga dijela u dužini od 300 metara. Uz asfaltiranje kolnika i pješačkih staza, pri čemu su pješački prijelazi prilagođeni osobama s invaliditetom, uređena su i nova parkirališna mjesta, istaknuo je vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić.

- I u ovom dijelu ulice sada je riješena kompletna infrastruktura, ovo su završni radovi i vjerujem kako će Ulica A. B. Šimića sada biti jedna od ljepših u gradu. S obzirom na dužinu poteza na kojemu se radilo ovo je skup projekt, riječ je o ukupno preko 700 tisuća kuna, ali s obzirom na to da ovdje živi veliki broj naših sugrađana, da su tu stambene zgrade, vjerujem da će doprinijeti kvaliteti života i nadam se da će građani biti zadovoljni. Lapovce sada polako završavamo - dodao je Bosančić i kako je ostalo još riješiti dječje igralište koje je izgorjelo odnosno napraviti novo i još jedan dio spajanja kanalizacije.

Pročelnik Upravnog odjela komunalnog gospodarstva i uređenja grada Vinkovaca Marko Dujmović naglasio je kako bi idući tjedan trebali krenuti radovi na Karnjašu, na uređenju Diljeve ulice i ulice Josipa Kozarca.

- Iza toga možemo najaviti završetak radova u Zagrebačkom bloku gdje se uređuje kompletna odvodnja, cesta, staza, tridesetak parkirališnih mjesta. Mi se trudimo da kroz projekt aglomeracije poboljšamo svu infrastrukturu tako da sva dodatna infrastruktura, koja nije obuhvaćena projektom aglomeracije, ide iz gradskog proračuna. Konkretno, za radove u ovom dijelu Ulice A. B. Šimića to je 500 tisuća kuna iz proračuna - istaknuo je Dujmić.

Pročitano 328 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase