Zavšen javni poziv za upis djece u Dječji vrtić Vukovar II

Zavšen javni poziv za upis djece u Dječji vrtić Vukovar II Foto: Dječji vrtić Vukovar II

Završio je javni poziv za upis djece u programe predškolskoga odgoja i obrazovanja u Dječjem vrtiću Vukovar II.

Dječji vrtić Vukovar II primao je od 10. do 17. svibnja prijave za upis djece u programe predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku 2022./2023. godinu. Programi koje ovaj vrtić provodi su redoviti 10-satni program, redoviti 6-satni program s ručkom i redoviti 6-satni program bez ručka te programi javnih potreba kao što su program predškole – za djecu u godini prije polaska u osnovnu školu koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja, djeca s teškoćama u razvoju i kraći program odgojno-obrazovnog rada za darovitu djecu predškolske dobi.

- Imamo oko 50-tak prijava za upis. S obzirom da nam oko 45-ero djece odlazi u školu, a da znamo da broj djece u jasličkim skupinama mora biti manji od onih skupina u koje idu veća djeca, već sada vidimo da ćemo imati potrebu o formiranju nove skupine – pojasnila je Marina Latinović ravnateljica Dječjeg vrtića Vukovar II.

Rezultati upisa djece u pojedine programe bit će javno objavljeni najkasnije do 1. lipnja 2022. godine na oglasnim pločama Dječjeg vrtića Vukovar II i web stranici Dječjeg vrtića Vukovar II. Djeca primljena temeljem Javnoga poziva polaze u Dječji vrtić Vukovar II početkom pedagoške godine koja započinje 1. rujna 2022. godine.

Pročitano 584 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase