Stanje u prometu tijekom protekloga vikenda

Stanje u prometu tijekom protekloga vikenda foto: Arhiva HRV

Tijekom vikenda, od 16. do 18. travnja, na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske dogodilo se osam prometnih nesreća, od čega tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama te pet prometnih  nesreća u kojima je nastala samo materijalna šteta - stoji u priopćenju PU vukovarsko -  srijemske. 

Na istočnoj obilaznici Grada Vinkovaca 16. travnja, pri slijetanju s ceste 18-godišnji vozač osobnog automobila  županjskih registracijskih oznaka zadobio je lakše ozljede.

U Andrijaševcima je 17. travnja, u naletu osobnog automobila vinkovačkih registracijskih oznaka na dijete koje je upravljalo biciklom preko obilježenog pješačkog prijelaza kojom prilikom nije propustilo sva vozila koja su se kretala kolnikom, dijete je lakše ozlijeđeno.

U prometnoj nesreći zbog oduzete prednosti prolaska u Vinkovcima 18. travnja, 23-godišnji vozač osobnog automobila slijeće s ceste te uslijed udara u rasvjetni stup zadobiva lakše ozljede.

Prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se u Andrijaševcima (2), Drenovcima, Jarmini i Petrovcima.

Tijekom vikenda policijski službenici su zatekli četiri vozača u upravljanju vozilom s prisutnošću alkohola u organizmu. Najveća koncentracija od 1,6 g/kg zabilježena je kod 70-godišnjeg vozača u Jarmini, sudionika prometne nesreće s materijalnom štetom.

Stacionarne kamere za nadzor prometa zabilježile su u dane vikenda 78 prekršaja nedopuštene brzine kretanja vozila.

Policija će i nadalje provoditi nadzor sudionika u prometu na cestama, prvenstveno zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, nedopuštene brzine kretanja, nekorištenja sigurnosnog pojasa, nepropisnog prevoženja djece u dječjim sjedalicama i nepropisne uporabe mobitela.

Pročitano 541 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase