Ispiši ovu stranicu

U HGK ŽK Vukovar održan besplatni seminar o internet oglašavanju

Predavač na seminaru Vice Božić, direktor tvrtke GoAds Predavač na seminaru Vice Božić, direktor tvrtke GoAds

Hrvatska gospodarska komora (HGK) – Županijska komora Vukovar organizirala je u suradnji s Agencijom za digitalni marketing GoAds besplatni seminar o Google AdWords oglašavanju.

Seminar, održan u prostorijama HGK - Županijske komore Vukovar, bio je namijenjen malim i srednjim tvrtkama koje se žele učinkovito oglašavati na Internetu putem Google AdWordsa, privući nove klijente i povećati svoju prodaju. 

-On line oglašavanje raste iz dana u dan, a pogotovo Google AdWords jer svi pretražujemo  Google za razne informacije, proizvode i usluge. Stoga smo htjeli zainteresiranim tvrtkama pokazati najbolje primjere oglašavanja iz naše prakse kako bi i oni mogli predstaviti svoje proizvode i usluge na internetu, rekao je predavač na seminaru direktor vinkovačke digitalne agencije GoAds – www.goads.hr, certificirani Google AdWords i Google Analytics stručnjak Vice Božić naglasivši kako se za svaku kunu uloženu u oglašavanje na internetu vrati 5, a tvrtke mogu oglašavati u cijelome svijetu.

Polaznici seminara mogli se naučiti više o tome  što je Google AdWords, koje su prednosti Google AdWords oglašavanja, kako istražiti tržište uz pomoć Googleovih alata, kako planirati i postaviti Google AdWords kampanju, kako mjeriti uspješnost kampanje te kako optimizirati web stranicu za upite i prodaju.

Seminaru su nazočili predstavnici 15-ak tvrtki, a s obzirom na zainteresiranost, kaže Božić,  tvrtka će i dalje održavati ovakve besplatne seminare. Sve dodatne informacije o Internet oglašavanju mogu se dobiti na web stranici  www.goads.hr.

Agencija za digitalni marketing GoAds posluje u Tehnološkom parku u Vinkovcima 3 godine, ima 5 zaposlenih i 30 stalnih klijenata iz Hrvatske i inozemstva ( Velika Britanija, SAD, Australija), a planiraju i daljnja zapošljavanja, naglašava Božić.

Pročitano 1043 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić