Uručena javna priznanja Grada Vukovara

Svečanost uručenja javnih priznanja Svečanost uručenja javnih priznanja Foto: Valerija Lozančić

Povodom Dana grada Vukovara  na svečanosti održanoj u Gradskoj vijećnici uručena su, u znak zahvalnosti građana, javna priznanja zaslužnim građanima i udrugama.

Plaketa Grada Vukovara dodijeljena je Udruzi tjelesnih invalida TOMS iz Trogira za provođenje projekta „Moje svjetlo za moj Vukovar“ putem kojeg pomažu siromašnim obiteljima, asistentima u nastavi i socijalno ugroženim obiteljima s više djece koja imaju poteškoće u razvoju ili invaliditet. –Već jedanaest godina radimo na ovom humanitarnom projektu za grad Vukovar  i  nećemo odustati od njega dok god budemo mogli raditi.  Iznimna nam je čast što je Vukovar prepoznao rad naše udruge za potrebite građane Vukovara. Financijska sredstva koja smo dobili uz ovu plaketu opet ćemo vratiti potrebitim Vukovarcima.  Ovo priznanje nije samo za rad naše udruge, već i za rad i sudjelovanje udruga iz Omiša i Sinja, a prijašnjih godina i udruge iz Splita, rekao je Ivica Bašić, predsjednik TOMS-a.

Medalju Grada Vukovara primila je Ivana Mujkić, dugogodišnja voditeljica, koreografkinja i predsjednica  Mažoretkinja Grada Vukovara za 16 godina rada zahvaljujući kome su djevojčice predstavljale grad Vukovar na natjecanjima diljem Hrvatske i Europe te osvojile brojna priznanja.        – Presretna sam zbog ove nagrade jer ona zaokružuje 16 godina moga aktivnog plesa, a onda kasnije i rada kao trenera i koreografkinje, rekla je Mujkić.

Na svečanosti uručenja nagrada prikazan je i film o gradu Vukovaru i pozitivnim pomacima u protekloj godini dana. Svečanosti su nazočili i predstavnici brojnih gradova prijatelja, a gradonačelnik  

nije skrivao zadovoljstvo što se sve odvija u veličanstvenom ozračju Sinjske alke i u društvu mnogobrojnih prijatelja.

Pročitano 1611 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase