Brojni Vukovarci odazvali su se pozivu projekta Pokreni se

Grad heroj - Vukovar šalje toliko poželjnu pozitivnu energiju cijeloj Hrvatskoj. Brojni Vukovarci odazvali su se pozivu projekta Pokreni se i pod vodstvom kineziologa Ivana Antunovića i njegovog tima te voditeljice projekta Renate Sopek odradili zahtjevni kružni trening. Sportska poruka koju šalju govori da više nema isprika za odgodu svakodnevne rekreacije. “Oduševio me Vukovar i njegovi vježbači. Prijavili su se uistinu u velikom broju i stvarno mi je drago što su podržali ovaj projekt. Cijeli trening odisao je pozitivnom energijom i svi zajedno smo zaista uživali u njemu. ” – izjavila je Renata Sopek. Projekt Pokreni se u Vukovaru se održao pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović. Pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, vodeći hrvatski stručnjaci s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, iz Biotreninga i Definicije hrane održali su zanimljivo predavanje.

“Iako ste se vratili s godišnjih odmora u stres i svakodnevicu, nemojte da vas to potakne da pribjegnete brzim rješenjima i pogrešnim prehrambenim odabirima. I dalje u prehrani nastavite raznoliko, uravnoteženo i umjereno, uz svakodnevnu tjelovježbu. – savjetovala je nutricionistica Karmen Matković - Melki.

Veliko finale projekta Pokreni se održat će se 12. rujna na Europskom trgu u Zagrebu u 19 sati, u sklopu Europskog tjedna sporta. Prijavite se za vježbanje putem službene web stranice Projekta www.pokrenise.hr ili pak putem Facebook grupe Pokreni se.

Pročitano 1445 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase