U Vinkovcima održan 8. susret prijevoznika

Prijevoznici iz cijele Hrvatske stigli u Vinkovce Prijevoznici iz cijele Hrvatske stigli u Vinkovce Foto: HRV

U organizaciji Hrvatske obrtničke komore u Vinkovcima su se jučer i danas okupili prijevoznici iz svih krajeva Hrvatske kako bi na ovogodišnjem susretu prijevoznika, kroz izlaganja i raspravu, razmotrili aktualne teme vezane uz obavljanje prijevozničke djelatnosti.

O problematici prijevozničkog sektora i prijedlozima za razvoj struke govorili su predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec i predsjednik Ceha prijevoznika Hrvatske obrtničke komore Emilijo Bajlo.

Bajlo je istaknuo kako želi da ovaj susret, kao i prethodnih sedam, posluži kao platforma za rješavanje prijevozničkih problema te pospješi partnerske odnose između prijevoznika, nadležnih ministarstva i svih ostalih institucija koje su vezane uz poslovanje prijevoznika. Naglasio je kako imaju registriranih oko 7.300 prijevoznika, ali je njihov broj zbog problema s kojima se susreću svakoga dana sve manji.

Predsjednik Hrvatske obrtničke komore Ranogajec pozvao je prijevoznike da ih upoznaju sa svojim problemima i prijedlozima na koji ih način riješiti, a oni će ih prenijeti nadležnom ministarstvu.

Goste, prijevoznike iz svih krajeva Hrvatske pozdravili su gradonačelnik Vinkovaca dr. Mladen Karlić i župan Vukovarsko-srijemski Božo Galić.

Pokrovitelj 8. susreta prijevoznika Hrvatske obrtničke komore je Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pročitano 1096 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase