25. sjednica Županijske skupštine

Županijska skupština održana je u Vukovaru Županijska skupština održana je u Vukovaru Foto: Valerija Lozančić

Sjednica Županijske skupštine, 25. po redu,  i ovoga je puta održana u Vukovaru.

Prema riječima župana Bože Galića svaka će se sjednica koja bude imala manji broj tema, odnosno manje sugovornika održavati u Vukovaru, a želja im je da se sjednice održavaju i u ostalim gradovima županije.

Na Županijskoj skupštini bilo je riječi, između ostalog i o prijedlogu Programa potpora poljoprivredi na području Vukovarsko-srijemske županije za razdoblje od 2016 do 2020. godine te prijedlogu Programa potpora udruženjima poljoprivrednih proizvođača. Župan je istaknuo kako im je svima zajednički cilj spas poljoprivrede i domaćih proizvoda te smanjenje uvoza poljoprivrednih proizvoda i korištenje domaćih.

Jedna od tema Županijske skupštine bio je i Prijedlog Rješenja o imenovanju predsjednika, potpredsjednika i članova Antikorupcijskog povjerenstva Vukovarsko-srijemske županije o kojem je govorio Dražen Milinković, predsjednik Odbora za izbor i imenovanja, a na Županijskoj se skupštini raspravljalo između ostalog i o programu javnozdravstvenih mjera u zaštiti zdravlja pučanstva, planu monitoringa zdravstvene ispravnosti vode za ljudsku potrošnju, izmjeni mreže hitne medicine te obrani od tuče.

Pročitano 1493 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase