Preventivno-edukativnim programom protiv nasilja

Grad VInkovci Grad VInkovci Foto: HRV

U organizaciji Policijske uprave vukovarsko-srijemske i Grada Vinkovaca te partnera, a u suradnji s Policijskom upravom osječko-baranjskom i Ravnateljstvom policije u Vinkovcima održan je preventivno-edukativni program koji se tematski odnosi na problem vršnjačkog nasilja putem Interneta i novih komunikacijskih tehnologija.

U osnovnim školama Ivana Gorana Kovačića i Josipa Kozarca za učenike 7. i 8. razreda održana su predavanja o prevenciji vršnjačkog nasilja putem modernih tehnologija, a potom su učenici u Gradskom kazalištu pogledali i predstavu „Tko ti je kriv?“

Prije predstave održana je i konferencija za medije kako bi se javnost upoznala s problemom vršnjačkog nasilja i preventivno-edukativnim programima koji se provode, a nazočili su joj gradonačelnik Vinkovaca dr. Mladen Karlić, voditeljica prevencije u Ravnateljstvu Policije Ministarstva unutarnjih poslova Sandra Veber, predstavnici Policijske uprave vukovarsko – srijemske te predstavnici obrazovanja i organizacija civilnog društva.

Pročitano 1257 puta
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase