U tijeku prijave za besplatni tečaj šivanja u Vukovaru

U tijeku prijave za besplatni tečaj šivanja u Vukovaru Foto: UDŽVU

U organizaciji Udruge žena Vukovar i ovoga će siječnja biti proveden besplatni tečaj šivanja za žene u trajanju od 20 sati. Broj mjesta je ograničen na deset žena, a prednost imaju one u nepovoljnom položaju odnosno starije od 50 godina, nezaposlene, žrtve obiteljskog nasilja te korisnice zajamčene minimalne naknade. Prijave su otvorene do popunjavanja slobodnih mjesta.

- Na tečaju će žene naučiti osnove krojenja, upoznavanje sa šivaćim strojem, osnove šivanja, šivanje i vođenje tkanine prilikom šivanja te kreativno ukrašavanje i doradu. Zainteresirane se mogu prijaviti na telefon 032/421-191. Tečaj će biti organiziran u našim prostorijama u Borovu naselju, a sav potreban materijal kao i opremu za rad osigurava naša udruga – istaknula je Jelena Janković iz Udruge žena Vukovar.

Tečaj se organizira u okviru trogodišnjeg programa Uključivanjem do bolje integracije koji financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a program se provodi u partnerstvu s općinama Stari Jankovci i Trpinja te Centrom za socijalnu skrb Vukovar.

- Sve one koje žele povećati svoje vještine i iskazati kreativnost, naučiti nešto novo i pri tome se zabaviti pozivamo da se prijave na ovaj tečaj, zavire u šareni svijet tkanina i prepuste se čaroliji šivanja – poručila je Janković.

Pročitano 577 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase