Ispiši ovu stranicu

Od sada i Županjci u pošti mogu plaćati račune bez naknade

Od sada i Županjci u pošti mogu plaćati račune bez naknade Foto: zupanjac.net

Hrvatska pošta i Grad Županja sklopili su ugovor o poslovnoj suradnji, zahvaljujući kojoj stanovnici ovog grada u poštanskom uredu bez naknade mogu plaćati račune za komunalnu naknadu, komunalni doprinos, otplatu stana, dok se za prihod od prodaje stana neće naplaćivati naknada od uplatitelja.

- Ugovor je u realizaciju krenuo 5.listopada ove godine i građani Županje te račune sada mogu platiti bez naknade - istaknuo je Nikola Baras iz Odnosa s javnošću Hrvatske pošte

Također naglašava da se poštanski uredi s raznovrsnom ponudom usluga pozicioniraju na pristupačnim lokacijama kako bi korisnicima diljem Hrvatske omogućili da što više usluga obave u svojem susjedstvu pa je u tom smislu to sada omogućeno i Županjcima.

- Imamo mrežu od 1016 poštanskih ureda u više od 800 hrvatskih naselja i u mnogima su upravo poštanski uredi središnja točka. Naime ljudi vole većinu svojih obveza obaviti na jednom mjestu pa se trudimo da im to omogućimo u našim poštanskim uredima uz dodatne benefite poput plaćanja računa bez naknade. U tom smislu s mnogim gradovima i mjestima imamo dobru suradnju i nastojimo je produbiti baš zato da bi svi imali koristi – pojasnio je Baras.

Sklapanju ugovora u Županji nazočili su voditeljica mreže poštanskih ureda Antonijeta Drinovac, gradonačelnik Županje Damir Juzbašić i voditeljica grupe poštanskih ureda Karmela Janković.

Pročitano 388 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar