Ispiši ovu stranicu

Šetnica u Borovu Naselju gotova do sredine rujna

Šetnica u Borovu Naselju gotova do sredine rujna Foto: Grad Vukovar

Grad Vukovar sklopio je s vinkovačkom tvrtkom Cestorad ugovor o izvođenju radova na izgradnji šetnice u Ulici Jana Bate. Vrijednost radova je nešto manja od 1,5 milijuna kuna, a rok za izvođenje kao i tehnički pregled četiri mjeseca.

-Planirani završetak radova je 15.rujna ove godine, do sada nismo imali nikakvih problema tijekom izvođenja radova, stoga je za očekivati da šetnica bude završena u roku, ako ne i ranije – naglasio je Dražen Čulig, pročelnik gradskog Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo i graditeljstvo.

Podsjetimo, riječ je o prostoru uz Dunav u Borovu Naselju dugom 984,27 metara. Šetnica širine 2,5 metra prostirat će se duž obalnoga pojasa rijeke, sve do granice ss Općinom Borovo. Na svakih 115 metara gradi se kružno odmorište promjera pet metara. Osim asfaltirane šetnice obrubljene rubnjacima, rješava se i hortikulturno uređenje kao i urbana oprema te vertikalna i horizontalna signalizacija.

- Ovaj je prostor namijenjen građanima za odmor i rekreaciju i po završetku će uistinu predstavljati jedan jako lijepi dio Borova Naselja – naglasio je Čulig.

 

 

 

Pročitano 502 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar