Radionice osnaživanja žena

Radionice osnaživanja žena Foto: EDVU

Osnaži se, motiviraj, aktiviraj! naziv je projekta kojega provodi Dkolektiv iz Osijeka u partnerstvu s Informativno-pravnim centrom iz Slavonskoga Broda i Europskim domom Vukovar. Projekt je to namijenjen nezaposlenim ženama, a nedavno su u Vukovaru u okviru projekta održane i radionice socijalnih vještina.

-Ove radionice pomažu ženama da osvijeste svoje snage i nauče kako drugima jasno komunicirati i predstaviti vlastite sposobnosti. odnosno kako poslodavcima najbolje predstaviti ono u čemu su dobre, kako pripremiti dobar životopis, kako se ponašati tijekom intervjua te što  poslodavci nikako ne bi smjeli pitati, drugim riječima kako prepoznati diskriminaciju na razgovoru za posao – istaknula je Dijana Antunović Lazić, izvršna direktorica Europskoga doma Vukovar.

I dalje se za aktivnosti u ovom projektu nezaposlene žene mogu javiti za sudjelovanje bez  obzira na godine, prethodno obrazovanje, radno iskustvo, a koje su s područja Osječko-baranjske, Brodsko-posavske i Vukovarsko-srijemske županije.

Svim zainteresiranima, nakon radionica će biti dostupna individualna podrška kroz savjetovanje i informiranje odnosno pomoć kod primjerice izrade životopisa, uključivanja u organizirano volontiranje i rad udruga, uključivanje u dodatne programe obrazovanja kako formalne  tako i neformalne i slično.

Pročitano 405 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase