Ispiši ovu stranicu

Uručene medalje i zahvalnice policijskim i državnim službenicima

Uručene medalje i zahvalnice policijskim i državnim službenicima Foto: PU vukovarsko-srijemska

U sjedištu Policijske uprave vukovarsko-srijemske u Vinkovcima, na prigodnom božićnom domjenku te uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, načelnik PU vukovarsko-srijemske mr.sc.Fabijan Kapular uručio je medalje i zahvalnice nagrađenim policijskim službenicima i državnim službenicima, a koje su im dodijeljene u povodu ovogodišnjeg obilježavanja Dana policije.

Kako je priopćeno iz policije, posebno su ponosni na policijske službenike Blaža Jakšića i Vitomira Penavu iz Postaje granične policije Tovarnik. Oni su naime svojim djelovanjem pokazali humanost i profesionalizam u postupanju prema ranjivoj skupini, migrantima i trudnici u životno ugrožavajućem stanju, a zbog čega ih je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović nagradio medaljom uz Dan policije 2020. godine.

Zahvalnicom za kontinuirani, višegodišnji doprinos na unapređenju rada i ugleda Ministarstva unutarnjih poslova kao i za iznimne radne rezultate ostvarene tijekom provođenja niza kriminalističkih istraživanja i suzbijanja složenog kriminaliteta, nagrađeni su policijski službenici Policijske postaje u Vinkovcima s Ispostavom Markušica –Anita Petrušić, Ivan Kopčić, Danijel Klen, Ivan Mrvičin i Domagoj Joskić.

Zahvalnice za iznimne i profesionalne rezultate u radu dobile su državne službenice Odjela za upravne poslove, državljanstvo i statusna pitanja Ljerka Sabo i Virgilija Bekavac.

Pročitano 574 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar