Ispiši ovu stranicu

Besplatne radionice za žene

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiv HRV-a

Iz Udruge žena Vukovar pozivaju sve zainteresirane žene da se predbilježe za besplatne radionice iz osnova informatike koje će provoditi od 10. do 21.rujna ove godine u prostorijama udruge na adresi Brune Bušića 74.

Po riječima voditeljice radionica Jelene Janković ova se aktivnost provodi u okviru trogodišnjeg programa Osnaživanjem do bolje integracije kojega financiraju Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Grad Vukovar i C&A Fondacija a u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Vukovar i Centrom za socijalnu skrb Vukovar.

-Ovim programom djelujemo u cilju osnaživanja, poboljšanja kvalitete života te stjecanja novih, korisnih znanja i vještina socijalno osjetljivih skupina kao što su nezaposlene žene, žene korisnice socijalne pomoći, korisnice Sigurne kuće te osobe treće životne dobi. Ovo je prvi ciklus radionica u okviru druge godine provedbe programa i nadamo se dobrom odazivu. Zainteresirane nas mogu kontaktirati na 032 421 191 ili e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - pojašnjava Janković

Radionice će se provoditi 10 radnih dana, a razina će biti prilagođena potrebama korisnica.

 

Pročitano 1260 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar