Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 100

Uhićeni jer su zapalili zastavu Republike Hrvatske

  • Petak, Pro 16 2016
  • Piše: 
Priopćenje PU Vukovarsko-srijemske Priopćenje PU Vukovarsko-srijemske Foto: arhiva hrv.hr

Policijska uprava Vukovarsko-srijemska oglasila se priopćenjem za medije, a povodom završetka kriminalističkog istraživanja nad osobama koje su zapalile zastavu Republike Hrvatske te pronalaska 22 kilograma opojne droge tipa marihuana. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

„Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske su jučer, 15.prosinca, završili  kriminalističko istraživanje nad više osoba s područja Vukovarsko-srijemske županije. Saznanja iz kriminalističkog istraživanja upućuju na sumnju da su tri osobe, hrvatski državljani, u dobi od 18. do 26. godina, 19.11.2016. godine na području Republike Srbije za vrijeme odigravanja nogometne utakmice zapalili zastavu Republike Hrvatske. Po okočanju kriminalističkog istraživanja osobe su  uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, predani su pritvorskom nadzorniku.

Prilikom postupanja policijskih službenika na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Bajakovo, na  ulasku u Republiku Hrvatsku  kontrolirano  je osobno vozilo crnogorskih registracijskih oznaka u kojem se kao vozač nalazio 45-godišnji srpski državljanin, a kao suvozač 35-godišnji crnogorski državljanin. Naknadnom pretragom vozila, u prepravljenim dijelovima vozila, pronađeno je oko 22 kilograma opojne droge za koju je preliminarnim vještačenjem utvrđeno da se radi o marihuani. Nakon završetka kriminalističkog istraživanja osobe su uz kaznenu prijavu predane pritvorskom nadzorniku.“ – stoji u priopćenju kojeg potpisuje Domagoj Džigumović glasnogovornik Policijske uprave Vukovarsko-srijemske.

 

Pročitano 3682 puta
Ocijeni sadržaj
(6 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase