NAJNOVIJE
Predstavnici Zagrebačke filharmonije upalili II. svijeću na adventskom vijencu u dvorcu Eltz

Na velikom adventskom vijencu u Muzeju grada Vukovara upaljena je druga adventska svijeća koju su upalili predstavnici Zagrebačke filharmonije povodom 20-te godišnjice njihovoga prvoga gostovanja nakon povratka u Vukovar.

(Nedjelja, 09 Prosinac 2018 23:46)
Pupovac: Cilj je izazvati uznemirenost i pravnu nesigurnost

Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac ustvrdio je u Vukovaru da se pritisci prema jednom broju građana srpske nacionalnosti koji rade ili su radili u gradskoj upravi i drugim institucijama poduzimaju od 1997. godine te da je cilj nedavnih uhićenja u Vukovaru izazvati uznemirenost i pravnu nesigurnost.  

(Subota, 08 Prosinac 2018 14:48)
U Vukovaru održana večer dobročinitelja Inicijative "40 dana za život"

U Vukovaru je održana treća Večer dobročinitelja Inicijative "40 dana za život" koja je održana pod sloganom „Izgrađujmo zajedno kulturu života!“, a koja je okupila oko 120 sudionika.

(Petak, 07 Prosinac 2018 19:41)
Zlatne kune Spačvi, Iločkim podrumima i Iteksu

U Vukovaru je na svečanoj sjednici Gospodarskoga vijeća Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Vukovar, dodijelila plakete Zlatna kuna najuspješnijim tvrtkama s područja Vukovarsko-srijemske županije u prošloj godini.

(Petak, 07 Prosinac 2018 15:01)
MUP RH pojasnio razloge uhićenja Vukovaraca osumnjičenih za ratni zločin

Dan poslije uhićenja pet vukovarskih Srba oglasio se i MUP RH koji pojašnjava razloge uhićenja, ali i najavljuje preseljenje Radne skupine MUP-a u Vukovar. Priopćenje MUP-a RH prenosimo u cijelosti:

(Petak, 07 Prosinac 2018 14:44)
Zločin u Vukovaru 1991. ima svoje ime i prezime

Povodom jučerašnjih uhićenja  pet osoba u gradu Vukovaru od kojih su dvije optužene da su počinile rati zločin u Vukovaru 1991.godine, a tri su privedene na obavijesni razgovor izjavu za medije dao je gradonačelnik Vukovara Ivan Penava.

(Petak, 07 Prosinac 2018 12:31)
U Vukovaru proslavljen blagdan svetog Nikole i otvoreno klizalište

U organizaciji Grada Vukovara i ove je godine na središnjem gradskom trgu proslavljen blagdan Sv. Nikole, a na radost brojnih građana otvoreno je i klizalište.

(Četvrtak, 06 Prosinac 2018 19:32)

Započeo Vukovar tenis kamp 2018

Ovogodišnjem tenis kampu odazvalo se najviše djece dosad Ovogodišnjem tenis kampu odazvalo se najviše djece dosad Foto: Marija Molnar

Na terenima Teniskog kluba Borovo naselje-Vukovar započeo je četverodnevni besplatni teniski kamp za djecu od 8 do 15 godina. Treći je ovo kamp kojega vodi Dino Ilečić, inače rođeni Vukovarac koji s obitelji živi u Švedskoj, a kamp se održava u organizaciji švedske organizicije Grow u suradnji sa Zakladom Marina Ćilića, Teniskim klubom Borovo naselje-Vukovar, udrugom Vukovarski leptirići i Udrugom za osobe s intelektualnim oštećenjem Golubica Vukovar.

-Na ovogodišnji kamp prijavilo se 70-tak djece, više nego ikad i nadam se da ćemo ih u ova četiri dana uspjeti naučiti osnovama tenisa i motivirati da se nastave baviti ovim sportom – istaknuo je Ilečić.

Treningteniscamp

Predsjednik Teniskog kluba Borovo naselje - Vukovar Davorin Peti zadovoljan je velikim odazivom djece i promocijom koju ovaj događaj čini za tenis kao sport u Vukovaru, ali i uključivanjem u sportske događaje i druženja jedne od najranjivijih skupina djece – one s poteškoćama u razvoju.

Zaklada Marina Ćilića donirala je za ovaj kamp tenisku opremu – mreže, loptice i rekete, doznali smo od predstavnice zaklade Nevene Mrkonjić

-Odazvali smo se na suradnju u ovom divnom projektu jer je hvale vrijedan. Mislim da će djeca uživati u sportskom druženju i da ćemo ih potaknuti da razviju društvene i sportske vještine kao i na sudjelovanje u sportu – rekla je Mrkonjić.

Osim braće Dine i Denisa Ilečića te njihovog oca Željka, treneri na ovome kampu su i Josipa Bek iz Osijeka, Lissa Skeppsted iz Švedske, Nikolija Veselinović, Aleksandar Vuković, Ines Gadanec te Pero Cvitković i Miljana Božić Šljukić, inače treneri Tenis kluba Borovo naselje – Vukovar.

Zagrijavanjeteniscamp

Na kampu pomažu i mladi Vukovarci koji su prijašnjih godina sudjelovli u ovome kampu. 

Pročitano 568 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija