NAJNOVIJE
"PAX ET BONUM" - 195 tisuća kuna za najmlađe

Humanitarna akcija „PAX ET BONUM“ s ciljem prikupljanja sredstava za obnovu objekta i nabavu opreme Dječjim vrtićima Vukovar 1 i 2 uspješno je privedena kraju te je upriličeno uručivanje novčanog dara.

(Četvrtak, 05 Prosinac 2019 12:44)
Na Županijskoj skupštini usvojen proračun za 2020. godinu

Na sjednici Županijske skupštine raspravljalo se o Proračunu Vukovarsko-srijemske županije za 2020. godinu koji se sastoji od prihoda u iznosu od 1 milijardu 307 milijuna i 511 tisuća kuna i rashoda od 1 milijardu 259 milijuna i 311 tisuća kuna.

(Četvrtak, 05 Prosinac 2019 12:09)
Radionice za poduzetnike o e-poslovanju

U Vinkovcima se održava trodnevna radionica za male i srednje poduzetnike pod nazivom Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja (E-BUSINESS), etapa II, a u okviru projekta e-Poslovanje Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije.

(Četvrtak, 05 Prosinac 2019 10:51)
Za programe nacionalnih manjina 42 milijuna kuna

Načini prijave za programe kulturne autonomije, tema je seminara za 200-tinjak predstavnike udruga i ustanova nacionalnih manjina održanoga u Zagrebu u organizaciji Savjeta za nacionalne manjine RH.

(Četvrtak, 05 Prosinac 2019 10:37)
Zlato, srebro i bronca s Prvenstva Hrvatske u karateu

Na održanom Prvenstvo Hrvatske u karateu za starije uzraste: kadeti, juniori i mlađi seniori u konkurenciji 120 natjecatelja iz 38 klubova, Karate klub Vukovar '91. nastupio je sa sedam natjecatelja u kategorijama kadeta i juniora, te su postigli sljedeće rezultate

1.mj Ivan Draganić, juniori ekipno, kao član ekipe Essekera

2.mj Ivan Draganić, juniori

3.mj juniorke ekipno u sastavu Asja Štalmajer, Ema Pendić i Ema Štalmajer

5.mj Karlo Jukić kadeti

7.mj Ema Pendić juniorke

Nastupili su još i Alen Rubčić te Ilaj Macura

(Četvrtak, 05 Prosinac 2019 09:19)
Godišnjica je pogibije hrvatskih branitelja u Komletincima

U Komletincima je obilježena 28.godišnjica velike bitke u kojoj su hrvatski branitelji slomili napade srpskoga neprijatelja i obranili istočnu granicu Hrvatske.

(Srijeda, 04 Prosinac 2019 15:22)
Predstavljen prekogranični projekt IT community region

Poticanje prekogranične suradnje IT stručnjaka u stjecanju znanja i sklapanju poslovnih dogovora kroz model klastera kao alata za rast poslovnih inicijativa, glavni je cilj novog prekograničnog projekta pod nazivom Creation and fostering of common cooperating cross-border IT entrepreneurial community - IT community region, čija je početna konferencija održana u Vukovaru.

(Srijeda, 04 Prosinac 2019 14:16)

Započeo Vukovar tenis kamp 2018

Ovogodišnjem tenis kampu odazvalo se najviše djece dosad Ovogodišnjem tenis kampu odazvalo se najviše djece dosad Foto: Marija Molnar

Na terenima Teniskog kluba Borovo naselje-Vukovar započeo je četverodnevni besplatni teniski kamp za djecu od 8 do 15 godina. Treći je ovo kamp kojega vodi Dino Ilečić, inače rođeni Vukovarac koji s obitelji živi u Švedskoj, a kamp se održava u organizaciji švedske organizicije Grow u suradnji sa Zakladom Marina Ćilića, Teniskim klubom Borovo naselje-Vukovar, udrugom Vukovarski leptirići i Udrugom za osobe s intelektualnim oštećenjem Golubica Vukovar.

-Na ovogodišnji kamp prijavilo se 70-tak djece, više nego ikad i nadam se da ćemo ih u ova četiri dana uspjeti naučiti osnovama tenisa i motivirati da se nastave baviti ovim sportom – istaknuo je Ilečić.

Treningteniscamp

Predsjednik Teniskog kluba Borovo naselje - Vukovar Davorin Peti zadovoljan je velikim odazivom djece i promocijom koju ovaj događaj čini za tenis kao sport u Vukovaru, ali i uključivanjem u sportske događaje i druženja jedne od najranjivijih skupina djece – one s poteškoćama u razvoju.

Zaklada Marina Ćilića donirala je za ovaj kamp tenisku opremu – mreže, loptice i rekete, doznali smo od predstavnice zaklade Nevene Mrkonjić

-Odazvali smo se na suradnju u ovom divnom projektu jer je hvale vrijedan. Mislim da će djeca uživati u sportskom druženju i da ćemo ih potaknuti da razviju društvene i sportske vještine kao i na sudjelovanje u sportu – rekla je Mrkonjić.

Osim braće Dine i Denisa Ilečića te njihovog oca Željka, treneri na ovome kampu su i Josipa Bek iz Osijeka, Lissa Skeppsted iz Švedske, Nikolija Veselinović, Aleksandar Vuković, Ines Gadanec te Pero Cvitković i Miljana Božić Šljukić, inače treneri Tenis kluba Borovo naselje – Vukovar.

Zagrijavanjeteniscamp

Na kampu pomažu i mladi Vukovarci koji su prijašnjih godina sudjelovli u ovome kampu. 

Pročitano 841 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija