Ispiši ovu stranicu

Gradski sat, utorak, 28. studenoga 2023.

U Gradskom satu HRV-a pravimo osvrt na rekordnu kolonu sjećanja u kojoj je Vukovarom koračalo preko 150.000 domoljuba. Doznat ćemo komunalne novosti, ali i kakvi su planovi za nadolazeće razdoblje. Progovaramo i Javnom pozivu za sufinanciranje energetske obnove višestambenih zgrada u Vukovar, kao i o novoj mjeri Grada Vukovara, a koja se odnosi na potporu turizmu.

U drugom dijelu emisije progovaramo o najljepšem razdoblju u godini, a to je nadolazeći advent. Što sve očekuje Vukovarce i posjetitelje, najava koncerata, Božićnog sajam, postavljanje klizališta, podjela paketića, podjela posnih jela na Badnjak, doček Nove godine, neke su od tema o kojima progovaramo.

Doznali smo i što nam govore turistički pokazatelji za godinu na izmaku. A vijest koja nas je razveselila je novi porast broj dolazaka, noćenja te pristiglih kruzera s čime smo iznova nadmašili do sada rekordnu turističku 2019. godinu.

Naši i vaši gosti u Gradskom satu HRV-a su Marina Sekulić, direktorica Turističke zajednice grada Vukovar, i Filip Sušac, zamjenik gradonačelnika grada Vukovara.

Gradski sat uređuje i vodio Robert Rac.

Pročitano 329 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Studio online

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac

Medij

Gradski sat, utorak, 28. studenoga 2023.