Dani otvorenih vrata u Golubici

Na poticaj Ureda Vlade RH za udruge i ove se godine UZOSIO ''Golubica'' Vukovar priključila mnogim udrugama u Hrvatskoj koje žele približiti javnosti svoj program od interesa za opće dobro. Tako su 23. svibnja u posebno uređen prostor u prostorijama poludnevnog boravka Velebitska 16 a, ugostili članove udruge „TOP Sport“ Vukovar koji su ih posjetili i obradovali prigodnim darovima, a članovi Golubice su im prezentirali radove iz keramičarske radionice, sportsku opremu i vrt te su na taj način mogli vidjeti kako protječe boravak korisnika u poludnevnom boravku. U sklopu tog dana proslavljen je i rođendan korisnika D.A.

Drugog dana otvorenih vrata 24.05.2016. UZOSIO Golubica Vukovar ugostila je pročelnicu Odjela za društvene djelatnosti Anu Živanović u prostorijama poludnevnog boravka. U ugodnom ozračju razgovarala je i družila se s korisnicima i zaposlenicima te joj je također prezentiran rad u likovno-kreativnim radionicama.

Trećeg dana 25.05.2016. Dani otvorenih vrata su se nastavili u stambenim zajednicama Kolodvorska 18 i Kolodvorska 6, gdje su svi posjetitelji mogli vidjeti životni prostor korisnika. Posebni gosti su bili djelatnici Centra za socijalnu skrb Vukovar.

Pročitano 1011 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase