Promovirano 90 stručnih prvostupnika Veleučilišta „Lavoslav Ružička“

17. svečana promocija prvostupnika vukovarskog Veleučilišta Lavoslav Ružička 17. svečana promocija prvostupnika vukovarskog Veleučilišta Lavoslav Ružička Foto: R.Rac

U Hrvatskom domu Vukovar održana je 17. svečana promocija stručnih prvostupnika Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru. Promovirano je 90 prvostupnika stručnog Studija fizioterapije (27), Studija trgovine (27) i Upravnog studija (36).

Svečanoj promociji uz promovirane prvostupnike i članove njihovih obitelji nazočili su zamjenika župana Vukovarsko-srijemske županije Željko Cirba, gradonačelnik Grada Vukovara, Ivan Penava, predsjednika Upravnog vijeća Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ prof.dr.sc. Drago Žagar uz članove Upravnog vijeća te brojni drugi uzvanici i gosti.

Dekan vukovarskog Veleučilišta, doc.dr.sc. Mirko Smoljić, čestitao je svim promoviranim prvostupnicima, zaželjevši im puno uspjeha u daljnjem školovanju, poslovnom planu i životu poželjevši im da nikada ne prestanu težiti ka usvajanju novih znanja.

Dožupan Željko Cirba, čestitajući prvostupnicima na postignutnom zvanju, izrazio je nadu u daljnji razvoj županije i gospodarstva uz želju da svi promovirani studenti nađu zaposlenje te na taj način ostanu u našoj županiji.

- Čestitam ovim mladim i obrazovanim ljudima na stečenoj diplomi i zvanju. Vukovar je pokazao da može i da ima mlade, pametne i sposobne ljude. - Nadam se da će te u skorašnje vrijeme naći zaposlenje, dio vas zasigurno će i nastaviti školovanje, a ja vam na tom putu želim puno uspjeha i sreće – rekao je gradonačelnik Vukovara Ivan Penava.

Ovo je bila 17. promocija stručnih prvostupnika od kada je Veleučilište Lavoslav Ružička otvoriolo svoja vrata u Vukovaru, međutim bila je to ujedno i prva promocija u mandatu novoga dekana Mirka Smoljića koji je ovom prigodom najavio daljnji intenzivni rad na unapređivanju ove obrazovne institucije. 

Pročitano 2221 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase