Ispiši ovu stranicu

Grad donirao Komunalcu strojeve vrijedne 250.000 kuna

Spremni za zimske uvjete Spremni za zimske uvjete Foto: Valerija Lozančić

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava i zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček predali su, u cilju što učinkovitijeg uređenja i održavanja javnih površina na području grada, tvrtki Komunalac strojeve za održavanje javnih površina. 

Riječ je o traktorskim kosilicama s daskama za snijeg te motornim trimerima, pilama, orezivačima grana i škarama za živicu koje je grad Vukovar nabavio zahvaljujući Fondu za obnovu i razvoj Grada Vukovara u vrijednosti oko 250.000 kuna.

- Svjesni smo činjenice da situacija u tvrtki nije zadovoljavajuća što se tiče mehanizacije pa smo im donirali ovu opremu koju će moći koristiti kako u zimskim uvjetima, tako i kad bude potrebna košnja jer je tu bilo najvećih problema s postojećim strojevima. Vjerujem da će ovi strojevi biti maksimalno iskorišteni, a mi ćemo im nastaviti pomagati koliko god to budemo mogli - istaknuo je Pavliček.

Na donaciji se zahvalio direktor „Komunalca“ Igor Štrangarević istaknuvši kako je to tek početak suradnje u okviru modernizacije postojeće opreme.

Gradski su čelnici izvršili i smotru zimske službe koja će ovisno o potrebama u vremenu zimskih uvjeta djelovati na području grada Vukovara.

S detaljima rada upoznao ih je voditelj Zimske službe Dario Tišov koji je rekao kako je sve spremno za nadolazeću zimu.

Pročitano 1607 puta
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić