Ispiši ovu stranicu

U Osnovnoj školi Antuna Gustava Matoša u Vinkovcima održan Dan otvorenih vrata posebnih odjela

U Osnovnoj školi Antuna Gustava Matoša u Vinkovcima održan Dan otvorenih vrata posebnih odjela Foto: Arhiva HRV

U Osnovnoj školi Antuna Gustava Matoša u Vinkovcima održan je Dan otvorenih vrata posebnih odjela.

Učenici i djelatnici škole priredili su prigodnu priredbu na kojoj su pokazali što su u prethodnom razdoblju učili i naučili. Pripremili su razne recitacije, nastupe u kostimima, prigodne pjesme i slično.

Ispred Grada Vinkovaca obilježavanju je nazočio zamjenik vinkovačkog gradonačelnika Josip Romić koji je naglasio kako je ova škola jedna od primjera stručnog, kvalitetnog i predanog rada.
- Ovo je prilika da se uvjerimo u vještine učenika, ali i da vidimo što su nam pripremili i što su sve uvježbavali za veliki nastup koji su dugo iščekivali i vjerujem kako će biti odlični – rekao je uoči početka priredbe Romić.

Prema riječima ravnatelja Osnovne škole Antuna Gustava Matoša Vinkovci Daria Draguna posebne odjele ove škole trenutno pohađa 61 učenik, ukupno imaju 13 razrednih odjela, 8 skupina, 5 kombiniranih razrednih odjela i 1 produženi stručni postupak, a imaju i 8 učenika na nastavi u kući koji se školuju u dva programa. 
- U školu dolaze i učenici s bivšeg područja općine Vinkovci, od Vinkovaca prema Županji - rekao je Dragun te pojasnio kako su u prostore posebnih odjela škole, u zadnjih nekoliko godina, uložena značajna sredstva, što im je olakšalo rad.
- Zajedno s Gradom i Županijom prije dvije godine završili smo uređenje tri učionice, male dvorane i radionice, ugradili lift, tako da trenutno imamo otprilike 80% potrebitih kapaciteta za odrađivanje nastave – naglasio je Dragun.

 

Pročitano 164 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI