Ispiši ovu stranicu

U Otoku će se graditi višestambena zgrada za mlade obitelji

U Otoku će se graditi višestambena zgrada za mlade obitelji Foto: Arhiva HRV

Na inicijativu otočkog gradonačelnika Josipa Šarića u gradskoj vijećnici u Otoku održan je sastanak sa predstavnicima Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine radi razmatranja moguće izgradnje višestambene zgrade za smještaj mladih obitelji i deficitarnih kadrova - izvijestili su iz grada Otoka.

Na sastanku je utvrđena nužna potreba za izgradnju višestambene zgrade gdje bi se kroz dugoročni najam s pravom otkupa prednost dala mladim obiteljima, obiteljima s većim brojem djece i sl. Grad Otok je već započeo s pripremnim provedbenim aktivnostima na izradi projekta izgradnje navedene zgrade na lokaciji uz ambulantu hitne medicine za koju su već osigurani izvori financiranja, za razliku od projekta Stambenog naselja Petkovac koji nikada nije realiziran upravo zbog nedefiniranih izvora financiranja na nacionalnoj razini.

- Ovisno o potrebama mladih obitelji iz Otoka i Komletinaca nastavilo bi se sa izgradnjom daljnjih stambenih zgrada tijekom narednih godina - poručili su iz grada Otoka. 

Pročitano 190 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI