Ispiši ovu stranicu

Vijenac i svijeće položili članovi HDZ-a

Povodom obilježavanja 24. obljetnice smrti dr. Franje Tuđmana članovi Gradskoga odbora HDZ-a Vukovar položili su vijenac i zapaliti svijeće podno Tuđmanove biste u središtu Vukovara.

Među njima je bio i zamjenik župana Franjo Orešković.

Predsjednik vukovarskoga HDZ-a i saborski zastupnik Nikola Mažar izjavio je da su odali počast prvom hrvatskom predsjedniku za sve što je učinio u stvaranju samostalne i slobodne Hrvatske zajedno s hrvatskim narodom i braniteljima čime je ostvaren tisućljetni san o slobodnoj Hrvatskoj.

Istaknuo je da su se Vukovarci bez ijedne žrtve zahvaljujući Tuđmanovoj mudroj politici vratili u Vukovar kada je Hrvatsko podunavlje mirnom reintegracijom vraćeno u ustavno-pravni poredak Republike Hrvatske 1998. gdoine.

„Na temeljima Tuđmanove politike nastavljamo i danas politiku snažne međunarodno priznate Republike Hrvatske, stabilne zemlje koja vodi brigu o svakom hrvatskom građaninu. Ostajemo vječno zahvalni prvom hrvatskom predsjedniku i utemeljitelju HDZ-a na svemu što je učinio da danas živimo u slobodnoj i samostalnoj Republici Hrvatskoj”, rekao je Mažar.

 

Pročitano 389 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun