NAJNOVIJE
Modernizirana sportska dvorana u Borovo naselju

Grad Vukovar i Javna ustanova „Sportski objekti Vukovar“ su u proteklih godinu i pol dana proveli niz radova u svrhu modernizacije Sportske dvorane u vukovarskoj četvrti Borovo Naselje u ukupnom iznosu 2.670.233,38 kuna s PDV-om.

(Ponedjeljak, 04 Srpanj 2022 13:27)
Nova predsjednica Savjeta mladih Grada Vinkovaca Loreta Kovačević

Savjet mladih je savjetodavno tijelo Gradskog vijeća Grada Vinkovaca koje je osnovano s ciljem aktivnog uključivanja mladih u javni život grada te promicanja i zagovaranja prava, potreba i interesa mladih na lokalnoj razini.

(Ponedjeljak, 04 Srpanj 2022 12:55)
Cijene goriva ostaju iste i u sljedećih 14 dana
Kako su izvijestili iz Vlade,na telefonskoj sjednici donesena je Uredba o utvrđivanju najviših maloprodajnih  i veleprodajnih cijena naftnih derivata, te Uredba o izmjeni Uredbe o visini trošarine na energente i električnu energiju, kojima režim određivanja najviših maloprodajnih cijene naftnih derivata ostaje isti kao i prethodnih 14 dana.
(Ponedjeljak, 04 Srpanj 2022 11:28)
Požar na pilani u Andrijaševcima prouzročio štetu od 2 milijuna kuna

U ranim jutarnjim satima 1. srpnja izbio je požar na pilani u Andrijaševcima.

(Ponedjeljak, 04 Srpanj 2022 11:18)
Policija istražuje okolnosti sukoba u ugostiteljskom objektu u Vukovaru

U večernjim satima 3. srpnja u ugostiteljskom objektu u vukovarskoj gradskoj četvrti Borovo Naselje fizički se sukobilo nekoliko mlađih osoba koje su se potom udaljile s mjesta događaja.

(Ponedjeljak, 04 Srpanj 2022 10:57)
Provala u obiteljsku kuću u Rajevom Selu

Tijekom noći, 3. srpnja provaljeno je u obiteljsku kuću u Rajevom Selu iz koje ništa nije otuđeno. Provalom je 45-godišnjem vlasniku počinjena materijalna šteta u iznosu od nekoliko tisuća kuna.

(Ponedjeljak, 04 Srpanj 2022 10:12)
Za ulaganje u male klaonice na raspolaganju 20 milijuna kuna

Ministarstvo poljoprivrede u petak je objavilo natječaj za ulaganje u male klaonice, vrijedan 20 milijuna kuna, kojim se želi povećati vrijednost proizvoda iz primarne poljoprivredne proizvodnje.

(Ponedjeljak, 04 Srpanj 2022 09:52)
Milan Paun

Milan Paun

Petak, 01 Srpanj 2022 07:44

Općina Vođinci prošla je na javnom pozivu za prijavu kandidata za program zapošljavanja nezaposlenih osoba.

Petak, 01 Srpanj 2022 07:14

U Starim Mikanovcima održana je online radionica Etnološke i folklorističke sekcije na temu Crkveni god.

Petak, 01 Srpanj 2022 07:06

U okviru nenatjecateljskoga programa Vukovarskoga filmskoga festivala u Hrvatskom domu Vukovar prikazan je dokumentarni film Pet zapovjednika obrane vukovarskoga Sajmišta.

Petak, 01 Srpanj 2022 07:02

Na sjednici Općinskoga vijeća Općine Tovarnik usvojen je prijedlog načelnika Anđelka Dobročinca da općina daruje nekretninu Osnovnoj školi Ilača-Banovci za potrebe izgradnje sportske dvorane.

Srijeda, 29 Lipanj 2022 12:24

Ekonomska škola Vukovar i ove godine učenicima osigurava udžbenike, ruksak, bilježnice i pernicu zahvaljujući donaciji Financijske agencije.

Srijeda, 29 Lipanj 2022 11:24

Završen je očevid prometne nesreće na cesti između Sotina i Tovaranika u kojoj je poginula jedna osoba, doznali smo od gasnogovornika Policijske uprave vukovarsko-srijemske Dragoslava Živkovića.

Očevidom prometne nesreće, obavljenim pod rukovodstvom zamjenika Općinskog državnog odvjetništva u Vukovaru, utvrđeno je kako je 58-godišnji vozač osobnog automobila „Mercedes“ vukovarskih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera Sotina u smjeru Tovarnika, dolaskom do mjesta prometne nesreće u blagom zavoju udesno osobnim automobilom prešao na lijevu prometnu traku uslijed čega je prednjim lijevim dijelom udario u prednji lijevi dio osobnog automobila „Renault“ vukovarskih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 28-godišnjak.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 58-godišnjak dok su 28-godišnjak i 27-godišnja putnica u njegovom vozilu lakše ozlijeđeni.

Zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Vukovaru naložio je obdukciju tijela u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici u Vukovaru.

O prometnoj nesreći policija će dostaviti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru.

Srijeda, 29 Lipanj 2022 11:02

Policijski službenici Policijske postaje Vukovar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Nedozvoljena trgovina.

Srijeda, 29 Lipanj 2022 09:23

Osječko Gradsko vijeće većinom glasova prihvatilo je prijedlog da se za novoga intendanta osječkog Hrvatskog narodnog kazališta imenuje sadašnji pomoćnik ravnatelja Dječjeg kazališta i aktualni predsjednik Gradskog vijeća Vladimir Ham.

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija