NAJNOVIJE
Vinkovački policajci riješili kaznena djela Lažna uzbuna i Oštećenje tuđe stvari

Vinkovački policajci riješili su kaznena djela Lažna uzbuna i Oštećenje tuđe stvari.

(Četvrtak, 23 Ožujak 2023 15:38)
Ozlijedio ženu na pješačkom prijelazu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježene su tri prometne nesreće od kojih su dvije s materijalnom štetom (Soljani, Vinkovci) te jedna u Vukovaru u kojoj je jedna osobe zadobila teške tjelesne ozljede.

(Četvrtak, 23 Ožujak 2023 15:32)
Kod maloljetnika pronađena marihuana

Kod maloljetnika iz Županje pronađena je marihuana.

(Četvrtak, 23 Ožujak 2023 15:29)
Ante Zovak novi načelnik Policijske uprave vukovarsko - srijemske

U Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj danas je glavni ravnatelj policije Nikola Milina uručio rješenje o imenovanju novom načelniku Anti Zovaku. Milina je istaknuo kako je, na njegov prijedlog, ministar unutarnjih poslova dr. sc. Davor Božinović imenovao Antu Zovaka za načelnika ove policijske uprave te mu je na tome čestitao.

(Četvrtak, 23 Ožujak 2023 15:22)
Završeni radovi na rekonstrukciji glavne ceste u Petrijevcima

Završeni su radovi na rekonstrukciji glavne ceste u Petrijevcima, a tim su povodom mjesto posjetili čelnici Osječko-baranjske županije i Hrvatskih cesta.

(Četvrtak, 23 Ožujak 2023 14:29)
Potpisan dobrovoljni sporazum „Zajedno protiv otpada od hrane“

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković je s ravnateljem Uprave za stočarstvo i kvalitetu hrane Zdravkom Baraćem u Zagrebu nazočila potpisivanju  dobrovoljnog sporazuma o sprječavanju i smanjenju nastajanja otpada od hrane „Zajedno protiv otpada od hrane“, a riječ je o jednoj od važnih mjera Plana sprječavanja i smanjenja nastajanja otpada od hrane RH te reformske mjere „Unaprjeđenje sustava doniranja hrane“ iz Nacionalnog plana za oporavak i otpornost. 

(Četvrtak, 23 Ožujak 2023 12:02)
Pokušali prokrijumčariti turske migrante u duplom dnu vozila i među konstrukcijama

Nova dva pokušaja krijumčarenja turskih državljana iz BiH, njih ukupno sedam koji su se skrivali u vrlo skučenom prostoru u duplom dnu vozila kao i u teretu metalnih konstrukcija, otkrila je brodsko-posavska policija te uhitila dvojicu vozača, prenosi Hina.

(Četvrtak, 23 Ožujak 2023 11:36)
Milan Paun

Milan Paun

Četvrtak, 23 Ožujak 2023 09:06

Hrvatski sabor danas će raspraviti zakonski prijedlog koji bi javnim bilježnicima omogućio da postupaju u određenim nespornim izvanparničnim postupcima, među kojima je i sporazumni razvod braka.

Srijeda, 22 Ožujak 2023 13:53

Završna konferencija EU projekta „Cooltura“ održana je u Hrvatskom domu Vukovar. Projekt je u cijelosti financirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda u okviru poziva na dostavu projektnih prijedloga „Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i Općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru“.

Utorak, 21 Ožujak 2023 10:37

Erasmus+ je program Europske Unije kojim se podupiru obrazovanje, osposobljavanje, mladi i sport.

Ponedjeljak, 20 Ožujak 2023 13:02

Grad Vukovar će u okviru mjere „Grad koji brine“ umirovljenicima s mirovinama manjima od 400 eura isplatiti jednokratnu novčanu naknadu od 40 eura, rekao je na konferenciji za novinare gradonačelnik Ivan Penava.

Petak, 17 Ožujak 2023 07:26

Glodavac slijepo kuče u Hrvatskoj se već pola stoljeća smatra izumrlom vrstom, no stanovnici Vučedola javljaju o kolonijama tih životinja na Vučedolu što je prava ekološka senzacija.

Četvrtak, 09 Ožujak 2023 10:46

Hrvatska gorska služba spašavanja, koja se bavi potragama za nestalim osobama i spašavanjem životno ugroženih osoba, u Hrvatskoj ima 25 stanica, u načelu po jednu u svakoj županiji, no četiri županije imaju po dvije stanice.

Srijeda, 08 Ožujak 2023 13:47

 Župan Damir Dekanić posjetio je Nacionalnu memorijalnu bolnicu „Dr. Juraj Njavro“ Vukovar.

Utorak, 07 Ožujak 2023 13:36

 Župan Damir Dekanić primio je u palači Srijem u Vukovaru veleposlanicu Republike Srbije Nj. E. Jelenu Milić koja je u posjetu Vukovarsko–srijemskoj županiji.

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija