Ispiši ovu stranicu

Za izradu i nadogradnju web stranica podijeljeno 13 tisuća eura

Za izradu i nadogradnju web stranica podijeljeno 13 tisuća eura Foto: VSŽ

Vukovarsko-srijemska županija je za Javni poziv za dodjelu potpora za ulaganja u dodatnu ponudu ugostiteljskih i smještajnih objekata u proračunu osigurala 13 tisuća eura. Od ukupno 30 prijava, 26 vlasnika smještajnih i ugostiteljskih objekata na području naše županije ostvarilo je pravo na potporu od 500 eura za izradu ili nadogradnju mrežnih stranica. 

- Zahvaljujem se Vukovarsko – srijemskoj županiji, posebice pročelnici Upravnog odjela za turizam i kulturu Tamari Kalistović na odličnoj suradnji i pristupačnosti. Potporu ćemo iskoristiti za izradu web stranice koje su, kako smo čuli na samoj edukaciji, danas zaista prijeko potrebne. Naša kuća za odmor otvorena je u siječnju, tako da nismo imali vremena sve u samom početku napraviti, a nadamo se kako će se s mrežnoj stranicom još dodatno poboljšati posjećenost našeg objekta -  rekla je vlasnica vukovarske kuće za odmor „Tamaris“ Tamara Rupčić koja je ostvarila pravo na potporu. 

Podjeli ugovora u velikoj županijskoj vijećnici u Vinkovcima prethodila je radionica „Digitalni marketing u turizmu“ na kojoj su se prezentirale kraće smjernice o tome kako na najbolji mogući način promovirati proizvode i usluge koje pojedinci nude.

- Polaznici su se snašli jako dobro, neki su čak kreirali i prve naslove za svoje blogove čime će se potencijalno u budućnosti baviti. Moja je zadaća bila prenijeti na sudionike radionice ljubav prema digitalnom marketingu, što se nadam da sam uspjela - istaknula je vlasnica agencije za digitalni marketing „I CORNER“ i današnja predavačica Ivana Piperković.

Ugovore je u vijećnici dodijelio vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić.

- Već smo u nekoliko navrata podijelili razne potpore u području turizma. Na taj način nastojimo pomoći svima onima koji pokušavaju napraviti rezultat, zaraditi i oživjeti turističku ponudu u našoj županiji. Zasad nam u aktivnostima prezentacije onoga što imamo i nudimo nedostaje dobrog marketinga, želimo postati vidljiviji nego što smo bili do sada, a sve s ciljem da zajedno  postanemo prava turistička destinacija i upotpunimo turističku priču - rekao je vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić dodavši kako sredstva nisu velika, ali su dostatna za digitalizaciju informacija onima koji su dosad radili na „stari“ način, pogotovo kada je riječ o ruralnom dijelu koje bilježi značajno povećanje broja noćenja i dolazaka.

Pročitano 405 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI