Ispiši ovu stranicu

U subotu u Vukovaru festival Obiteljskih igara

Ilustracija Ilustracija Foto: K.B.

ISKRA waldorfska inicijativa u subotu 17.lipnja 2023. u suradnji s Waldorfskom školom u Osijeku i „Iskricom“ u Gradskom muzeju Vukovar organiziraju od 10-12 sati festival obiteljskih igara.

Riječ je o festivalu koji je namijenjen djeci, roditeljima, obiteljima i svim zainteresiranima. Po prvi puta održat će se u Vukovaru, a kako je istaknula Nikolina Kovač, projektna koordinatorica u udruzi Iskra Waldorfska inicijativa iz Osijeka, pored projektnih partnera, ostvarili su suradnju s Dječjim vrtićem Vukovar 1, OŠ Blage Zadre te organizacijama civilnoga društva na području Vukovara.
- Festival je dio projektnih aktivnosti Udruge ISKRA waldorfska inicijativa u sklopu projekta „aktiviAJMO” koji je pod pokroviteljstvom Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj. Na festivalu će se djeca, roditelji, članovi obitelji te svi zainteresirani građani družiti kroz igre kao što je potezanje užeta, prolazit će kroz labirint, skakat će u vrećama, izrađivati vjenčiće od cvijeća, pjevati tradicionalne pjesme i sl. Sjajna prilika za boravit na zraku, družiti se, upoznavati se i umrežavati se dalje.

Događaj je besplatan i otvoren je za javnost te nema prijavnog obrasca. Samo treba doći i uživati – pojasnila je Kovač te pozvala sve zainteresirane građane Vukovara da im se pridruže u subotu.

Pročitano 288 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI