Ispiši ovu stranicu

Javni poziv za dodjelu potpora za razvoj i unapređenje poslovanja gospodarskih subjekata na području Vukovarsko-srijemske županije za 2023. godinu

Vukovarsko-srijemska županija objavila je Javni poziv za dodjelu potpora za razvoj i unapređenje gospodarskih subjekata na području Vukovarsko-srijemske županije za 2023. godinu.

Ovim javnim pozivom provode se mjere s ciljem jačanja konkurentnog nastupa mikro i malih poduzetnika na tržištu te podizanja razine poduzetničkih znanja i vještina. Pravo na potporu imaju poduzetnici, obrti te ostali subjekti kategorizirani sukladno Zakonu o poticanju razvoja malog gospodarstva. 

Ukupno planirana vrijednost Poziva je 199.084,21 eura.

Potpora Vukovarsko-srijemske županije za ovaj Javni poziv iznosi do 70% opravdanih troškova izvršenog ulaganja. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu/projektu je 700 €, a najveći iznos po pojedinom programu/projektu je 7.000,00 €.

Javni poziv je otvoren od trenutka objave na Internet stranici Vukovarsko-srijemske županije www.vusz.hr do utroška sredstava planiranih u proračunu Županije za tu namjenu, a najkasnije 30 dana od dana objave na stranici Vukovarsko-srijemske  županije. Ugovaratelj zadržava pravo ne dodijeliti sva raspoloživa sredstva.

Pročitano 203 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI