Ispiši ovu stranicu

Održan 6. Vukovarski kros – Hrvatskoj na ponos – Trčim i pomažem

Održan 6. Vukovarski kros – Hrvatskoj na ponos – Trčim i pomažem Foto: Sandra Grgić

U organizaciji Lions kluba Vukovar, a u suradnji s Alumni VEVU i Gradom Vukovarom, u Park šumi Adica održana je tradicionalna sportsko – rekreativna – humanitarna manifestacija 6. Vukovarski kros – Hrvatskoj na ponos – Trčim i pomažem, manifestacija kojom se promovira sport, druženje, natjecanje, zdrav način života, boravak u prirodi te humanitarni aspekt - pomoć potrebitima.

- Želja nas organizatora je da po šesti put u Parki šumi Adica okupimo osobe svih dobnih skupina i uzrasta te svih psihofizičkih sposobnosti. Projekt ima i humanitarni karakter naime, cjelokupni prihod sa manifestacije bit će uplaćen za korisnike projekta "Halo pomoć" - izvaninstitucionalni oblik skrbi za starije, bolesne i nemoćne osobe u gradu Vukovaru koji žive u samačkim kućanstvima" – pojasnio je Željko Đekić tajnik Lions kluba Vukovar.

U ime Grada Vukovara sudionicima se uoči početka krosa obratio pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport i branitelje Darko Dimić koji je naglasio kako Grad Vukovar podupire manifestacije poput ove.

- Zahvaljujem se organizatorima što su i ove godine organizirali jednu ovakvu kvalitetnu i hvale vrijednu manifestaciju. Grad Vukovar daje potporu ovakvim manifestacijama, pogotovo one u koje su uključeni naši najmlađi sugrađani i koje su humanitarnog karaktera. Trudimo se da djelovanjem prema sportskim udrugama omogućimo građanima Vukovara da se bave sportom, žive zdravo i da kroz sportske aktivnosti razvijaju svoje tijelo i svoj duh, a isto tako, želimo povećati broj rekreativaca – poručio je pročelnik Dimić.

 

Pročitano 501 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI