Ispiši ovu stranicu

Udrugama u kulturi i tehničkoj kulturi s područja grada Vinkovaca oko 137.000 eura

Grad Vinkovci Grad Vinkovci Foto:HRV/Sandra Grgić

Udrugama u kulturi i tehničkoj kulturi s područja grada Vinkovaca podijeljeni su ugovori o dodjeli financijskih potpora u iznosu od oko 137.000 eura.

Naime, na Javni poziv Grada Vinkovaca za dodjelu financijskih potpora programima u području kulture i tehničke kulture za 2023. godinu prijavilo se ukupno 68 prijavitelja, od kojih je 64 nastavilo daljnju proceduru Javnog poziva s ukupno 100 prijavljenih programa. Riječ je o 43 prijavitelja iz kulture za čije je programe odobreno 97.250 eura te 21 prijavitelju iz tehničke kulture za što je dodijeljen iznos od 39.270 eura.

- Nadamo se kako će ova financijska sredstva pripomoći da udruge još više pridonesu društvenom životu grada Vinkovaca iako one već i sada sudjeluju u gotovo svim aktivnostima koje organiziramo, posebice udruge iz područja kulture. Očekujemo da će i dalje biti tako aktivne svima nama na ponos i mogu reći da malo koji grad ima takve udruge – rekao je gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić zahvaljujući članovima udruga na brojnim aktivnostima u kojima sudjeluju.

Pročitano 209 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić