Ispiši ovu stranicu

U Hrvatskom domu Vukovar otvorena izložba Koraci do mira

Povodom obilježavanja 31. godišnjice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske i 25. obljetnice završetka mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja te završetka mandata UNTAES-a u Hrvatskom domu Vukovar postavljena je izložba pod nazivom Koraci do mira, a u organizaciji Hrvatskog doma Vukovar i Gradske knjižnice Vukovar.

Anita Bajer Jakovac, ravnateljica Gradske knjižnica Vukovar rekla je kako su kroz 11 panoa prikazali kronologiju događanja mirne reintegracije.
- Izložba sadrži i autentične materijale Vukovarskih novina i dodatni materijali iz toga razdoblja. Kroz edukativno-informativni materijal htjeli smo svim posjetiteljima prikazati koji su to bili koraci do mira – istaknula je Bajer Jakovac.

Ivanka Miličić, ravnateljica Hrvatskom doma Vukovar rekla je kako je izložba otvorena do kraja ovoga mjeseca, a razgledati se može svaki radni dan od od 9-14 sati, a nabrojala je i brojne druge aktivnosti koje su pripremljene u povodu obilježavanja mirne reintegracije
- U Hrvatskom domu Vukovar u nedjelu će se održati svečana akademija gdje će se dodijeliti priznanja zasluženim ustanovama i pojedincima. U 17 sati održat će se i predstava za djecu u izvođenju Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića iz Osijeka – zaključila je.

Pročitano 314 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI