Ispiši ovu stranicu

Vukovarsko veleučiliše ima nastavnu bazu u bolnici

Zajedničko fotografiranje kraj postavljene ploče Zajedničko fotografiranje kraj postavljene ploče Milan Paun

U Nacionalnoj memorijalnoj bolnici „dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru ravnatelj bolnice Anto Blažanović i dekan Veleučilišta Lavoslava Ružičke Željko Sudarić potpisali su aneks sporazuma o suradnji te na bolničkome zidu svečano otkrili ploču nastavne baze Veleučilišta „Lavoslav Ružička“.

Aneks se odnosi na praksu studenata u bolnici, a drugi dio na uključivanje bolničkih stručnjaka u nastavu na veleučilištu, rekao je dekan Sudarić.

Ravnatelj Blažanović potvrđuje dobru suradnju i najavljuje još bolju nakon što na veleučilištu bude otvoren studij sestrinstva.

Nakon toga na veleučilištu je u organizaciji Hrvatskog nacionalnog limfedem okvira otvorena izložba fotografija „Limfa i ja – Što se krije pod mojom kožom“, autorica je Ana Poljičanin. Vukovar je treći grad u Hrvatskoj u kome je izložba postavljena, rekao je Marko Samardžić Ilić, voditelj Fizikalne medicine rehabilitacije u Vukovaru.

Predavanje Matektomija održao je dr. Mario Begović, a Ana Poljičanin i Ivana Klarić Kukuruz vodile su radionicu Kompresivna terapija limfedema. Izložba i skup bili su namijenjeni svim zdravstvenim djelatnicima, pacijentima i njihovim obiteljima.

Pročitano 672 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun