Ispiši ovu stranicu

Javni poziv za upis učenika na dječje ljetovanje u Lječilištu Veli Lošinj

Ilustracija Ilustracija Foto: Hrvatski radio Vukovar

Grad Vukovar objavio je Javni poziv kojim se pozivaju roditelji/staratelji učenika 5. do 8. razreda osnovnih škola s područja grada Vukovara na prijavu za ljetovanje u Lječilištu Veli Lošinj. 

Javni poziv objavljen je na službenoj stranici Grada Vukovara, a prijave se zaprimaju od 14. do 27. lipnja.

U sklopu programa dječjeg ljetovanja u Lječilištu Veli Lošinj u mjesecu srpnju 2022. godine boravit će dvije grupe po 47-ero djece i tri voditelja/pratitelja i to: prva  grupa je u terminima od 09. 07. do 16. 07. 2022. godine i druga grupa u terminu od 16. 07. do 23. 07. 2022. godine.

Na dječjem ljetovanju u Lječilištu Veli Lošinj mogu sudjelovati učenici od završenog 5. do završenog 8. razreda osnovne škole s područja grada Vukovara, a prema sljedećim kriterijima:

1. Prosjek ocjena u školskoj godini 2020/2021., a ukoliko učenici imaju isti prosjek ocjena, prednost imaju učenici s uzornim vladanjem, iz obitelji korisnika zajamčene minimalne naknade, iz obitelji korisnika prava na dječji doplatak, učenici koji nisu bili na ljetovanju u organizaciji Grada Vukovara u 2021. godini.

Povjerenstvo će odrediti voditelje/pratitelje na prijedlog škola s područja grada Vukovara i izraditi konačnu listu učenika za odlazak na navedeno ljetovanje.

Za sve dodatne informacije u svezi ovog Javnog poziva zainteresirani se mogu obratiti na broj telefona: 032/456-546 ili osobno u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Grada Vukovara.

Pročitano 482 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI