Ispiši ovu stranicu

U prometnoj nesreći u Suhopolju život izgubile dvije osobe

U prometnoj nesreći u Suhopolju život izgubile dvije osobe Foto: ICV radio

U teškom sudaru vozila Hitne pomoći i osobnog automobila u Suhopolju, život su izgubile medicinska sestra (57) i pacijentica (83), dok su vozač (42) i liječnica (39) ozlijeđeni.

Nesreću je, prouzročio 44-godišnji vozač osobnog automobila koji je bio pod utjecajem alkohola kada je započeo skretati ulijevo na putni most bez da se uvjerio da to može sigurno učiniti. U tom trenutku 42-godišnji vozač Hitne pomoći već je započeo s pretjecanjem automobila, imajući pritom upaljenu svjetlosnu signalizaciju. Nažalost, nije uspio izbjeći sudar. Vozilo hitne pomoći potom je sletjelo u putni jarak i udarilo u betonski most te se prevrnulo na bočnu stranu. U njemu se u tom trenutku nalazio tročlani tim pripravnosti za općinu Voćin, a prevozili su 83-godišnju pacijenticu iz Ćeralija u Opću bolnicu Virovitica.

- U prometnoj nesreći uslijed zadobivenih ozljeda sve četiri osobe iz vozila Hitne pomoći su prevezene u Opću bolnicu Virovitica, gdje su dvije osobe u dobi od 57 i 83 godine preminule. U nesreći je osoba u dobi od 42 godine zadobila teške tjelesne ozlijede, a jedna u dobi od 39 godina lakše. Vozač osobnog automobila je neozlijeđen, a protiv njega slijedi podnošenje kaznene prijave ODO Virovitica – rekao je glasnogovornik PU virovitičko-podravske Josip Štajdohar.

Prema riječima doktora Miše Benjeka, zamjenika ravnatelja OB Virovitica, vozač hitne zadobio je teške tjelesne ozljede, a bit će i operiran nakon što to njegovo zdravstveno stanje dozvoli.

Pročitano 648 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI