Ispiši ovu stranicu

Na osječkoj Copacabani postavljeni novi dodatni sadržaji

Na osječkoj Copacabani postavljeni novi dodatni sadržaji Foto: Grad Osijek

Nakon što je na kupalište na osječkoj Copacabani nasipano šest i pol tisuća kubika pijeska, ovo popularno kupalište dobilo je suncobrane i ležaljke, koje će kupači korisiti besplatno. Uz nove popratne sadržaje uređeni su tuševi te je sanirano dječje igralište.

- U suradnji sa Športskim objektima našim sugrađanima omogućili smo besplatne ležaljke i suncobrane. Postavljeni su obojeni tuševi, slavine za vodu i obnovljeni su stalci za bicikle. Za naše najmlađe sugrađane sanirali smo i dječje igralište. Važno je za naglasiti kako građane Osijeka uređenje kupališta nije koštalo ništa - rekao je osječki gradonačelnik Ivan Radić.

Radić je pojasnio i što je s bazenima na Copacabani. Rekao je kako su već obavljeni razgovori s projektantima te kako se ide prema predprojektiranju bazena.

- U interesu nam je da bazeni budu cjenovno dostupni većem broju građana, a da grad ne košta previše. Potrudit ćemo se da barem jedan dio bazena pripremimo za sljedeću godinu – pojasnio je Radić dodajući kako se ulaganja u Copacabanu nastavljaju te kako će uskoro osposobiti nogometno i odbojkaško igralište.

Direktorica gradske tvrtke Športski objekti Nataša Brčić pojasnila je kako djelatnici Športskih objekata svako jutro od 5 sati uređuju i čiste plažu od stakla i smeća, a sve kako bi kupalište od 9 sati bilo spremno za kupače.

Pročitano 696 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI