Ispiši ovu stranicu

Rekordan broj kupača na bazenima u Vukovaru

Posjet Plivalištu Vukovar Posjet Plivalištu Vukovar Milan Paun

Plivalište Vukovar otvorilo je ovogodišnju sezonu kupanja na vanjskim bazenima.

Posjet plivalištu rekordan je, oko 1.500 ljudi kupa se svakoga dana na bazenima.

Plivalište je posjetio gradonačelnik Vukovara Ivan Penava sa suradnicima te izrazio zadovoljstvo da je ovako veliki broj građana Vukovara i posjetitelja iz drugih mjesta prepoznao bazene kao mjesto gdje se mogu osvježiti i zabaviti tijekom vrućih ljetnih mjeseci.

"Siguran sam da je velika zasluga tome što je naše Plivalište uistinu najmodernije u Republici Hrvatskoj i u okruženju te osim modernih i kvalitetnih uvjeta koje pruža posjetiteljima, imamo i vrlo kvalitetan i stručan tim predvođen ravnateljem Ivanom Szabom koji ulaže sve atome snage kako bi osmislio dodatni sadržaj i privukao nove projekte u Sportske objekte Vukovar“, rekao je gradonačelnik Penava te dodao kako kroz ljetne i zimske kampove te čitav niz EU projekata koji se ovdje provode svjedočimo poboljšanoj kvaliteti života naših sugrađana.

Ravnatelj Javne ustanove Sportski objekti Vukovar Ivan Szabo istaknuo je kako su vanjski bazeni posljednjih pet dana izrazito posjećeni, već od 8 sati ujutro.

"Ono što je pripremljeno za ovu sezonu nove su pločice koje su iznimno kvalitetne, ugostiteljski objekti s pićem i hranom posjetiteljima pružaju svoje usluge, svake godine posebna pozornost pridaje se sigurnosti kupača koje motri dovoljan broj spasilaca, a od prošle godine najmlađi posjetitelji mogu se zabaviti i na vodenoj atrakciji, napuhancu", istaknuo je Szabo.

Osim rekreativnoga plivanja na bazenima plivački i vaterpolo klubovi treniraju i igraju utakmice, trenutno na bazenima trenira i hrvatska ženska vaterpolo reprezentacija.

U šest sportskih objekata, kojima upravlja ova ustanova, zaposleno je 36 radnika.

Pročitano 441 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun